Ajuda

NOU ARTICLE

Quin és l'enfocament Polyglotclub?En Polyglotclub, creiem que un intercanvi d'idiomes entre els parlants no nadius de qualsevol idioma és almenys tan valuós com un intercanvi amb un o més parlants nadius. Penseu global! Avui en dia, un idioma com l'anglès és més en ús entre els no indígenes que els nadius. I el mateix passa amb altres idiomes d'ús comú. Un aprenent de la llengua estrangera ha de desenvolupar 'consciència lingüística', és a dir, un ensenyament de llengües estrangeres que és ampli i profund. Els parlants natius no tenen el monopoli de la seva llengua materna, ni de la seva cultura.
Molts parlants no nadius que coneixen bé la llengua i cultura de destinació poden ensenyar a ells, així com un nadiu.
Polyglotclub l'anima a investigar les seves creences i actituds sobre les llengües estrangeres, i els efectes que aquests tenen en l'ús del llenguatge, l'aprenentatge i l'ensenyament.
Aquestes percepcions són essencials, ja que tots tenen repercussions en la conducta de la vida quotidiana de les persones i les seves relacions interpersonals i intergrupals.
Si té algun dubte sobre aquest enfocament, si us plau llegeixi els següents apartats. Garantim resultats immediats!
Les primeres setmanes, pot ensopegar amb les paraules, cometre errors, i se senten avergonyits. Però depèn de vostè per encendre aquesta frustració en més motivació per estudiar i parlar, revisar i practicar!
Durant un intercanvi d'idiomes, si parella sap la seva llengua materna, insistim que la seva llengua materna només s'ha de permetre aclarir paraules soltes / aïllats.
No obstant això, no ha de descoratjar als principiants o els membres que no estan acostumats a aquest enfocament. Aquest mètode està dissenyat per assegurar la pràctica màxima en l'idioma de destí i el menor ús possible de la seva llengua materna.
En última instància, aquesta simple regla permetrà als participants a concentrar-se en l'estudi en qüestió. No importa si l'intercanvi d'idiomes està orientat a principiants, intermedis o estudiants avançats. Tots els estudiants d'idiomes necessiten entrenar de forma oral, independentment del seu nivell de competència.
Informeu-vos sobre el concepte de 'Oïda Actiu'.
Ens encantaria escoltar / llegir els seus comentaris sobre aquestes idees. Si us plau, deixi un comentari sota.
Esperem que el debat d'idees que poden derivar-se'n serà beneficiós per a la Comunitat Polyglotclub en el seu conjunt.
Gràcies per recolzar-nos en la presa de Polyglotclub cada vegada més eficaç i útil que vostè!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  1 All