Ajuda

NOU ARTICLE

Quina és la política de Polyglot Club?La 'Política Polyglotclub' es resumeix en els següents paràgrafs:

TERMES DEL SERVEI
Benvingut a PolyglotClub.com, un servei en línia que li permet practicar idiomes i llenguatges de canvi. En convertir en un membre Polyglotclub i en utilitzar el Servei PolyglotClub.com, vostè accepta i està d'acord amb aquests Termes de Servei. Si no accepta aquests Termes de Servei, vostè no ha de registrar amb PolyglotClub.com.

REGISTRE
Per registrar-se a PolyglotClub.com i esdevenir un membre Polyglotclub, ha d'omplir tots els camps obligatoris en els formularis de registre amb informació veritable i exacta.

ÚS DEL SERVEI
El Servei PolyglotClub.com és només per a ús personal i no comercial.
No és per utilitzar amb fins professionals o comercials.
No podeu fer comentaris o presentar qualsevol tipus de contingut que sigui o pugui ser il·legal, no autoritzat, contràriament al propòsit de PolyglotClub.com, a les lleis i reglaments vigents o els bons costums.
Vostè no pot parlar en PolyglotClub.com qualsevol informació personal com adreça de correu electrònic, número de telèfon, etc. permetent un membre Polyglotclub posar-se en contacte amb un altre membre Polyglotclub sense utilitzar el Servei PolyglotClub.com.
Mentre PolyglotClub.com prohibeix tals continguts i materials, vostè entén i accepta que, però, pot estar exposat a aquests continguts o materials i que utilitzi el Servei PolyglotClub.com al seu propi risc.
PolyglotClub.com es reserva el dret d'eliminar qualsevol contingut o material que PolyglotClub.com determina infringeix ni viola la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts, altres drets de propietat o d'aquests Termes de Servei.

RESTRICCIONS D'ÚS
El material d'PolyglotClub.com no pot ser copiat, distribuït, republicado, carregat, publicat o transmès de cap manera, sense el consentiment previ per escrit de PolyglotClub.com.
La modificació o l'ús dels materials per a qualsevol altre propòsit viola els drets de propietat intel·lectual de PolyglotClub.com.
El material en aquest lloc web es proporciona únicament amb fins lícits.
Ni els drets de títol ni propietat intel·lectual es transfereixen a vostè, sinó que romanen amb PolyglotClub.com, que posseeix la totalitat del títol.
No podeu copiar o transmetre els continguts d'aquesta web, ja sigui electrònicament o en còpies impreses.
No podeu alterar el contingut d'aquest web, en qualsevol forma.
Si vostè està interessat en l'ús dels continguts d'aquesta web, en qualsevol forma, excepte com es descriu anteriorment, si us plau poseu-vos en contacte amb Polyglotclub utilitzant el nostre formulari de comentaris.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT
PolyglotClub.com no serà responsable per cap dany o perjudici causat per, incloent però no limitat a, qualsevol falla de rendiment, error, omissió, interrupció, defecte, demora en l'operació de transmissió, virus d'ordinador o falla en la línia.
PolyglotClub.com no serà responsable per cap dany o perjudici, incloent però no limitat a, danys especials o conseqüents que resultin de l'ús o la impossibilitat d'usar els materials en aquest lloc, fins i tot si hi ha negligència o Polyglotclub. com ha estat advertit de la possibilitat d'aquests danys, o tots dos.
La limitació o exclusió anterior pot no aplicar-se en el seu cas en la mesura que la llei aplicable no pot permetre la limitació o exclusió de responsabilitat per danys incidentals o conseqüents.
La responsabilitat de PolyglotClub.com total a vostè per totes les pèrdues, danys i causes d'acció (per contracte, greuge (incloent, sense limitació, negligència) o d'un altre tipus) no serà més gran que la suma que va pagar per tenir accés a aquest lloc.
No hi ha pagaments a què es faran per PolyglotClub.com.

PROPIETAT DE COMENTARIS
Tots els comentaris, suggeriments, idees, gràfics o altra informació comunicada PolyglotClub.com través d'aquest lloc serà sempre propietat de PolyglotClub.com.
PolyglotClub.com no serà necessari per a tractar qualsevol comentari com a confidencial, i no serà responsable de cap idea per al seu negoci (incloent, sense limitació, idees de productes o publicitat) i no incorrerà en cap responsabilitat com a resultat de qualsevol similitud que pogués apareixerà en les futures operacions de PolyglotClub.com.
Sense limitació, PolyglotClub.com tindrà la propietat exclusiva de tots els drets presents i futurs existents a les votacions de qualsevol tipus i naturalesa a tot arreu.
Excepte com s'indica a continuació en aquest apartat, es PolyglotClub.com tindrà dret a utilitzar la retroalimentació per a qualsevol fi comercial o d'altre tipus que sigui sense compensació a vostè o qualsevol altra persona que envia les votacions.
La informació personal identificable que pugui ser rebuda en aquest lloc s'ofereix voluntàriament pel visitant a aquest lloc.
Aquesta informació és només per a fins interns i no és venut o transferit d'una altra manera a tercers de PolyglotClub.com oa altres entitats que no estan involucrats en l'operació d'aquest lloc.
Vostè reconeix que vostè és responsable de qualsevol material que envieu, i vostè, no PolyglotClub.com, tindrà plena responsabilitat del missatge, incloent la seva legalitat, fiabilitat, idoneïtat, originalitat i drets d'autor.

AVÍS LEGAL
El material en aquest lloc pot contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics.
PolyglotClub.com podrà realitzar canvis o millores en qualsevol moment.
Els materials inclosos en aquest lloc web es proporciona 'tal qual' i sense garanties de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, en la màxima mesura permesa per la llei aplicable.
PolyglotClub.com nega totes les garanties de comerciabilitat i idoneïtat per a un propòsit particular.
PolyglotClub.com no garanteix que les funcions contingudes en els materials seran ininterrompudes o lliures d'error.
PolyglotClub.com no garanteix ni fa cap representació pel que fa a l'ús de o el resultat de l'ús del material en aquest lloc en termes de la seva correcció, exactitud, fiabilitat, o d'una altra manera.
Vostè (i no PolyglotClub.com) assumeix el cost de qualsevol servei, reparació o correcció.
L'exclusió anterior pot no aplicar si escau, en la mesura que la llei aplicable no pot permetre l'exclusió de garanties implícites.

CANVIS EN ELS TERMES DE SERVEI
PolyglotClub.com reservem el dret de modificar aquests Termes de Servei de tant en tant sense previ avís.
Vostè és responsable de revisar regularment aquests Termes de servei de manera que vostè mantenir-se informat de qualsevol canvi.
La presència del membre en PolyglotClub.com implica la plena acceptació de totes les revisions o modificacions d'aquestes Condicions del servei.
TERMINACIÓ D'AQUEST ACORD
PolyglotClub.com o pot acabar aquest acord en qualsevol moment.
PolyglotClub.com pot acabar aquest acord immediatament sense previ avís si, a la seva exclusiva discreció, vostè no compleix amb qualsevol terme o condició d'aquest acord.

DETALLS DIVERSOS
Si alguna part d'aquests Termes i Condicions és il · legal, nul · la o inexigible, aquesta part es considerarà separable i no afectarà la validesa i aplicabilitat de les disposicions restants.
Es proporcionarà evidència del possible ús d'aquesta pàgina per a fins il · legals a les autoritats policials.
Aquest és l'acord complet entre les parts en relació amb l'ús d'aquest lloc web.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All