Pomoć

NEW ARTICLE

Koja je politika Polyglot Club-a?'PolyglotClub politika' može se sažeti u sljedećim točkama:

UVJETI USLUGE
Dobrodošli u PolyglotClub.com, online servis koji vam omogućuje da praksa stranih jezika i razmjene jezika. Postavši PolyglotClub član i pomoću PolyglotClub.com usluge, prihvaćate i suglasni s ovim Uvjetima korištenja. Ako ne prihvaćate ove Uvjete pružanja usluge, ne biste smjeli registrirati s PolyglotClub.com.

PRIJAVA
Za registraciju s PolyglotClub.com i postati PolyglotClub član, morate ispuniti sva obveznih polja u obrascima za registraciju s istinskom i točne informacije.

KORIŠTENJE USLUGE
PolyglotClub.com Usluga je za osobnu i nekomercijalnu uporabu.
To je ne koristiti za profesionalne ili komercijalne svrhe.
Vi ne možete komentirati ili dati bilo kakav oblik sadržaja koji je ili bi moglo biti ilegalno, neovlašteno, suprotno PolyglotClub.com svrhe, zakonima i propisima koji su na snazi ​​ili u dobrim moralnim standardima.
Vi svibanj ne spominjem na PolyglotClub.com osobne podatke kao što su e-mail adresa, telefonski broj, itd omogućujući PolyglotClub člana kontaktirati još PolyglotClub članici bez korištenja PolyglotClub.com usluge.
Dok PolyglotClub.com zabranjuje takve sadržaje i materijale, vi razumijete i slažete se da ćete ipak mogu biti izloženi takvim sadržajem ili materijale te da koristite PolyglotClub.com usluge na vlastitu odgovornost.
PolyglotClub.com zadržava pravo uklanjanja bilo kojeg sadržaja ili materijala koji PolyglotClub.com određuje povrijediti ili kršiti bilo koje stranke intelektualnog vlasništva, druga vlasnička prava ili ove Uvjete uporabe.

Ograničenja korištenja
Materijal od PolyglotClub.com ne mogu se kopirati, distribuirati, objavljivati, upload, pošta, ili prenositi na bilo koji način, bez prethodnog pismenog dopuštenja PolyglotClub.com.
Izmjena ili uporaba materijala za bilo koju drugu svrhu krši PolyglotClub.com prava intelektualnog vlasništva.
Materijal na ovoj web stranici je samo za zakonite svrhe.
Ni naslov ni prava intelektualnog vlasništva prenose na vas, ali i dalje s PolyglotClub.com, koji posjeduje potpuno pravo.
Ne smijete kopirati ili prenositi sadržaj ove internetske stranice, bilo elektronički ili na papiru.
Ne smijete mijenjati sadržaj ove web stranice na bilo koji način.
Ako ste zainteresirani za korištenje sadržaja ove web stranice na bilo koji način osim kako je opisano gore, molimo kontaktirajte PolyglotClub koristeći naš obrazac za povratne informacije.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
PolyglotClub.com neće biti odgovoran za bilo kakve štete ili ozljede uzrokovane, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo neuspjeh izvedbe, pogreška, propust, prekid, defekt, kašnjenje u radu mjenjača, računalni virus, ili kvarom.
PolyglotClub.com neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili ozljedu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, posebne ili posljedične štete koje proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja, materijala u ovom mjestu, čak i ako postoji nemar ili PolyglotClub. com je bio upozoren na mogućnost takvih šteta ili oboje.
Gore navedeno ograničenje ili odricanje ne odnosi na vas do te mjere da se primjenjuje zakon ne može dopustiti ograničenje ili isključenje odgovornosti za slučajne ili posljedične štete.
PolyglotClub.com ukupna odgovornost prema vama za sve gubitke, štete i uzroke djelovanja (u ugovoru, deliktu (uključujući, bez ograničenja, nemar), ili na drugi način) neće biti veći od iznosa koji ste platili za pristup ovoj stranici.
Bez plaćanja prema vama će se izvršiti PolyglotClub.com.

VLASNIŠTVO povratne informacije
Sve primjedbe, prijedloge, ideje, grafike, ili druge informacije priopćiti PolyglotClub.com kroz ovo mjesto će zauvijek biti vlasništvo PolyglotClub.com.
PolyglotClub.com neće biti potrebna za liječenje bilo povratne informacije kao povjerljive i neće biti odgovoran ni za kakve ideje za svoje poslovanje (uključujući, bez ograničenja, proizvoda ili oglašavanje ideja) i neće snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sličnosti koje mogu pojaviti u budućim operacijama PolyglotClub.com a.
Bez ograničenja, PolyglotClub.com će imati ekskluzivno vlasništvo nad svim sadašnjim i budućim postojećih prava na povratne informacije od svake vrste i prirode svugdje.
Osim kao što je navedeno u nastavku ovoga stavka, PolyglotClub.com će imati pravo na korištenje povratne informacije u komercijalne ili druge svrhe god bez naknade za vas ili bilo koje druge osobe koja šalje povratnu informaciju.
Osobne informacije koje mogu biti primljena na ovoj stranici daje dobrovoljno od strane posjetitelja ove stranice.
Ova informacija je samo interne svrhe te se ne proda ili na drugi način prenijeti na treće osobe od PolyglotClub.com ili drugih subjekata koji nisu uključeni u rad ove stranice.
Vi prihvaćate da ste odgovorni za sve što materijal pošaljete, a vi, ne PolyglotClub.com, imaju punu odgovornost za poruke, uključujući i njegovu zakonitost, pouzdanost, prikladnost, originalnosti i autorska prava.

Pravni uvjeti
Materijal na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške.
PolyglotClub.com mogu napraviti promjene ili poboljšanja u bilo kojem trenutku.
Materijali na ovim stranicama su pod uvjetom 'kako jest' bez jamstva bilo koje vrste izričita ili podrazumijevana, u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj sukladno važećem zakonu.
PolyglotClub.com odriče svih jamstava ili prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.
PolyglotClub.com ne jamči da su funkcije sadržane u materijalu će biti bez prekida ili bez grešaka.
PolyglotClub.com ne jamči ili napraviti bilo kakve izjave u vezi s korištenjem ili rezultat korištenja materijala u ovom mjestu u smislu njihove ispravnosti, točnosti, pouzdanosti, ili na neki drugi način.
Vi (i ne PolyglotClub.com) preuzeti cijeli trošak svih potrebnih za servisiranje, popravak ili ispravak.
Iznad odricanje ne odnosi na vas, do te mjere da se primjenjuje zakon ne dopušta isključenje jamstva.

IZMJENE UVJETA USLUGE
PolyglotClub.com zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja s vremena na vrijeme i bez prethodne najave.
Vi ste odgovorni za povremeno provjeravanje ovih Uvjeta korištenja, tako da će biti upoznati s bilo kakvim promjenama.
Prisutnost člana na PolyglotClub.com podrazumijeva potpunu prihvaćanje svih izmjena i dopuna ovih Uvjeta korištenja.
Prestanak ovog Sporazuma
PolyglotClub.com ili možete raskinuti ovaj ugovor u bilo koje vrijeme.
PolyglotClub.com može raskinuti ovaj ugovor odmah i bez prethodne najave ukoliko, prema vlastitoj prosudbi, prekršite bilo koji uvjet ili okolnost ovog sporazuma.

RAZNI DETALJI
Ako bilo koji dio ovih Uvjeta je nezakonita, nevažeća ili neprovediva, taj dio će se smatrati severable i neće utjecati na valjanost i provedivost svih ostalih odredbi.
Mogući dokazi o korištenju ove stranice za ilegalne svrhe bit će osigurana za provedbu zakona.
Ovo je cjelokupni ugovor između stranaka u vezi s korištenjem ove web stranice.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All