Помоћ

Шта је политика Kлуба полиглота ?'ПолиглотЦлуб политика' је сажети у следећим ставовима:

УСЛОВИ СЛУЖБЕ
Добродошли у ПолиглотЦлуб.цом, онлине сервис који вам омогућава да вежбате страних језика и размену језика. Би постане ПолиглотЦлуб Корисник и помоћу ПолиглотЦлуб.цом службу, прихватате и сагласни са овим условима коришћења услуге. Ако не прихватите ове услове коришћења услуге, не би требало да се региструјете са ПолиглотЦлуб.цом.

РЕГИСТРАЦИЈА
Да бисте се регистровали са ПолиглотЦлуб.цом и да постане ПолиглотЦлуб Члан, морате да испуните сва обавезна поља у обрасцима за регистрацију са истинском и тачне информације.

УПОТРЕБА УСЛУГА
ПолиглотЦлуб.цом Сервис је само за личну и некомерцијалну употребу.
Није да користите за професионалне или комерцијалне сврхе.
Ви не можете да напишете коментар или поднесе било који облик садржаја који је или може бити и незаконит, неовлашћено, супротно ПолиглотЦлуб.цом намере, са законима и прописима који су на снази или добрим моралним стандардима.
Ви не можете да позовете на ПолиглотЦлуб.цом никакве личне информације, као што су е-маил адреса, број телефона, итд која омогућава ПолиглотЦлуб члану да контактирам неког ПолиглотЦлуб Члан без коришћења ПолиглотЦлуб.цом сервис.
Док ПолиглотЦлуб.цом забрањује такве садржаје и материјале, ви разумете и слажете се да сте ипак могу бити изложени таквим садржајима или материјала и да користите ПолиглотЦлуб.цом сервис на сопствени ризик.
ПолиглотЦлуб.цом задржава право да уклони било који садржај или материјале који крше или ПолиглотЦлуб.цом одређује крше интелектуално власништво било које партије, друга имовинска права или услове коришћења.

Забрањено коришћење
Материјал од ПолиглотЦлуб.цом не могу се копирати, дистрибуирати, објављивати, уплоадед, постед, или преносити на било који начин, без претходне писмене сагласности ПолиглотЦлуб.цом.
Модификација или коришћење материјала у било које друге сврхе крши права интелектуалне својине ПолиглотЦлуб.цом екипе.
Материјал у овом сајту је обезбеђен само за законите сврхе.
Ни титле нити права интелектуалне својине су пребачени у вама, али и даље са ПолиглотЦлуб.цом, који је власник пуно и потпуно титулу.
Ви не можете да копирате или преносе садржај овог сајта или електронски или на папиру.
Ви не можете мењати садржај овог сајта на било који начин.
Ако сте заинтересовани за коришћење садржаја овог сајта на било који начин осим као што је описано горе, контактирајте ПолиглотЦлуб користећи наш образац за повратне информације.

ЗАБРАНА ОДГОВОРНОСТИ
ПолиглотЦлуб.цом неће бити одговоран за било какву штету или повреде изазване, укључујући али не ограничавајући се на, било неуспех перформанси, грешке, пропуст, прекидом, кашњење у мрежама преноса, компјутерски вирус, или линије неуспеха.
ПолиглотЦлуб.цом неће бити одговоран за било какву штету или повреде, укључујући али не ограничавајући се на, посебне или последичне штете које произилазе из употребе, односно немогућности коришћења, материјала у новом сајту, чак и ако постоји немар или ПолиглотЦлуб. цом је обавештен о могућности такве штете, или обоје.
Наведено ограничење не важи за вас у тој мери да важећи закон не може дозволити ограничење или искључење одговорности за случајне или последичне штете.
Укупна обавеза ПолиглотЦлуб.цом да вас за све губитке, хаварија и узрока акције (у уговору, деликту (укључујући без ограничења, немар), или на други начин) неће бити већи од износа који сте платили за приступ овом сајту.
Нема плаћања према вама донеће ПолиглотЦлуб.цом.

ВЛАСНИШТВО ФЕЕДБАЦК
Све примедбе, сугестије, идеје, графике, или друге информације саопштене ПолиглотЦлуб.цом преко овог сајта ће заувек бити власништво ПолиглотЦлуб.цом.
ПолиглотЦлуб.цом неће бити потребно да третирају никакву повратну информацију као тајну, а неће бити одговоран за било идеја за њено пословање (укључујући без ограничења, производ или рекламирања идеја) и неће сносити никакву одговорност због било каквих сличности које могу појављују у будућим радовима ПолиглотЦлуб.цом екипе.
Без ограничења, ПолиглотЦлуб.цом ће имати искључиво власништво над свим садашњим и будућим постојећих права на повратним информацијама сваке врсте и природе свуда.
Осим како је доле наведено у овом ставу, ПолиглотЦлуб.цом ће имати право да користи повратне за комерцијалну или другу сврху начин без накнаде за вас или неког другог лица шаље повратну информацију.
Личне информације које се могу примити на овом сајту је обезбеђен добровољно посетилац овог сајта.
Ова информација је само за интерну употребу и не прода или на други начин пренети на трећа лица од ПолиглотЦлуб.цом или другим субјектима који нису укључени у рад овог сајта.
Ви признајете да сте одговорни за све што материјал који доставља, а ви, не ПолиглотЦлуб.цом, имају пуну одговорност за поруке, укључујући и законитост, поузданост, сврсисходности, оригиналности и ауторских права.

Легал Дисцлаимер
Материјал на овом сајту могу да садрже техничке нетачности или грешке у куцању.
ПолиглотЦлуб.цом може направити измене или побољшања у било ком тренутку.
Материјали на овом сајту су дати 'као што јесу' и без гаранција било које врсте, било експлицитне или имплицитне, у највећој могућој мери допуштено у складу са важећим законом.
ПолиглотЦлуб.цом одриче свих гаранција или продаје и погодности за одређену сврху.
ПолиглотЦлуб.цом не гарантује да ће функције садржане у материјалу бити без прекида или без грешака.
ПолиглотЦлуб.цом не гарантује нити даје било какве изјаве у вези са употребом или резултат употребе материјала на овом сајту у смислу њихове исправности, тачности, поузданости, или на други начин.
Ти (и не ПолиглотЦлуб.цом) преузимате комплетан трошкове свих потребних сервисирање, поправку или корекцију.
Изнад искључење можда не односи на вас, у мери у којој важећи закон не допушта искључење подразумеваних гаранција.

ИЗМЕНЕ се са условима коришћења
ПолиглотЦлуб.цом задржавају право да измени ове услове коришћења услуге с времена на време, без најаве.
Ви сте одговорни за редовно прегледате ове услове коришћења услуге, тако да ћете бити упознати са евентуалним променама.
Присуство члана о ПолиглотЦлуб.цом подразумева потпуно прихватање свих ревизија или измјенама ових Условима коришћења.
Раскида овог Уговора
ПолиглотЦлуб.цом или може да раскине овај Уговор у било ком тренутку.
ПолиглотЦлуб.цом може да раскине овај уговор одмах, без најаве, ако, по сопственој процени, сте прекршили било коју одредбу или услов из овог споразума.

ОСТАЛИ ДЕТАЉИ
Уколико било који део ових Услова је незаконит, празнина, или непримењив, тај део ће се сматрати одвојена и неће утицати на ваљаност и применљивост преосталих одредби.
Могући доказ коришћења овог сајта за незаконите сврхе ће се обезбедити да органи за спровођење закона.
То је цео споразум између страна у вези са коришћењем овог веб сајта.

Related topics: