Súgó

NEW ARTICLE

Mi a Polyglot Club Politika?A 'PolyglotClub Policy' foglalta össze a következő bekezdésekben:

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Üdvözöljük a PolyglotClub.com egy internetes szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy gyakorolhatják az idegen nyelveket, és cserébe nyelven. Azáltal, hogy PolyglotClub tagja, és segítségével a PolyglotClub.com Service, elfogadja és egyetért a jelen Általános Szerződési Feltételek. Ha nem fogadja el ezeket a szolgáltatási feltételek, akkor nem kell regisztrálni PolyglotClub.com.

REGISZTRÁCIÓ
Regisztrálni PolyglotClub.com, és lesz egy PolyglotClub tagja, meg kell adnunk a kötelező mezőket a regisztrációs űrlapokat igaz és pontos információkat.

USE OF SERVICE
A PolyglotClub.com Szolgálat a személyes és nem kereskedelmi használatra.
Nem használható szakmai vagy kereskedelmi célokra.
Nem tehet megjegyzéseket, vagy küldje bármilyen formában, hogy a tartalom vagy illegális is, jogosulatlan ellentétben PolyglotClub.com célja, hogy a törvények és rendeletek érvényben, vagy a jó erkölcsi normákat.
Lehet, hogy nem beszélve a PolyglotClub.com személyes információkat, mint például az e-mail cím, telefonszám, stb, amely lehetővé teszi a tagállamok PolyglotClub a kapcsolatot egy másik tagállamban PolyglotClub használata nélkül PolyglotClub.com Service.
Míg PolyglotClub.com tiltja az ilyen tartalmak és anyagok, érti és elfogadja, hogy ennek ellenére ki lehet téve ilyen tartalmak és anyagok, valamint, hogy használja a PolyglotClub.com Service a saját felelősségére.
PolyglotClub.com fenntartja magának a jogot, hogy eltávolítsa a tartalom vagy anyag, amely PolyglotClub.com meghatározza sérti vagy sértheti fél szellemi tulajdonjogát, egyéb tulajdonosi jogokat, vagy a jelen Felhasználási feltételeket.

A felhasználás korlátozása
Anyagot PolyglotClub.com nem másolható, terjeszthető, újrakiadása, feltölthető, vagy továbbítani bármilyen módon, előzetes írásbeli hozzájárulása PolyglotClub.com.
Módosítása vagy felhasználása az anyagok semmilyen más célra sérti PolyglotClub.com szellemi tulajdonhoz fűződő jogait.
Az anyag A honlap tartalma csak törvényes célokra.
Sem címet, sem a szellemi tulajdonjogokat át neked, de továbbra is a PolyglotClub.com, aki tulajdonosa és jogcímet.
Nem másolhatja le, vagy továbbítja a weboldal tartalma, elektronikus vagy nyomtatott formában.
Lehet, hogy nem változtatja meg a honlap tartalma bármilyen módon.
Ha érdekli a felhasználása a jelen honlap tartalmának bármilyen módon, kivéve a fent leírt módon, forduljon PolyglotClub a visszajelzés lapon.

A Felelősségi
PolyglotClub.com nem tehető felelőssé semmilyen kárért vagy sérülés okozta, beleértve, de nem kizárólagosan, bármilyen hiba teljesítmény, hiba, mulasztás, megszakítás, hiba, késedelem transzmissziós, számítógépes vírus, vagy vezeték hibáját.
PolyglotClub.com nem tehető felelőssé semmilyen kárért vagy sérülésért, beleértve, de nem kizárólagosan, különleges vagy következményes károkért, amelyek a használatát, illetve használatra képtelen, az anyagok ezen az oldalon, még akkor is, ha van hanyagság vagy PolyglotClub. com már értesítették a lehetséges az ilyen károk, vagy mindkettő.
A fenti kizárás vagy korlátozás nem vonatkozik Önre, amennyiben az alkalmazandó jog nem teszi lehetővé a korlátozását vagy kizárását felelősség véletlen vagy következményes károk.
PolyglotClub.com teljes felelősség neked az összes veszteség, kár, és okai akcióban (szerződésen kívül (beleértve a gondatlanság), vagy más módon) nem lesz nagyobb, mint a fizetett összeget a hozzáférést az oldalhoz.
Nem kifizetés felé fog tenni PolyglotClub.com.

TULAJDONLÁS visszajelzést
Minden észrevételek, javaslatok, ötletek, grafika, vagy egyéb információk a PolyglotClub.com ezen az oldalon keresztül lesz örökké tulajdonát PolyglotClub.com.
PolyglotClub.com nem kell kezelniük minden visszajelzést bizalmasan, és nem tehető felelőssé semmilyen üzleti elképzeléseiért (beleértve korlátozás nélkül a termék vagy reklám ötletek), és nem vállal semmilyen felelősséget eredményeként minden hasonlóságért jelennek meg a jövőben PolyglotClub.com működését.
Korlátozás nélkül, PolyglotClub.com kizárólagos tulajdonjoga van minden jelenlegi és jövőbeni meglévő jogait a visszajelzést, bármilyen fajtájú és természet mindenhol.
Leírtakon túlmenően ez a bekezdés PolyglotClub.com lesz jogosult a visszajelzést bármilyen kereskedelmi vagy más célból kompenzáció nélkül Ön vagy más személy elküldi a visszajelzést.
Személyazonosításra alkalmas adatokat, amelyek érkezett ezen az oldalon által önként szolgáltatott a látogató ezen az oldalon.
Ez az információ kizárólag belső és nem értékesítette vagy más módon harmadik felek a PolyglotClub.com vagy más szervezetek, akik nem vesznek részt a műveletben az ezen az oldalon.
Ön tudomásul veszi, hogy Ön a felelős bármilyen anyagot elküld, és akkor nem PolyglotClub.com, teljes mértékben felel meg az üzenetet, beleértve a törvényességet, a megbízhatóság, a megfelelőség, eredetiségét és a copyright.

Jogi nyilatkozat
Az anyag ezen az oldalon tartalmazhat technikai, illetve szerkesztési hibákat.
PolyglotClub.com tehet változtatások vagy fejlesztések bármikor.
Az anyagok ezen a honlapon, 'ahogy van' és garancia nélkül bármilyen kifejezett vagy vélelmezett, a megengedett legnagyobb mértékben az alkalmazandó jog szerint.
PolyglotClub.com jótállást vagy eladhatóságra és az adott célra.
PolyglotClub.com nem garantálja, hogy a funkciók az anyagban megszakítás nélküli vagy hibamentes.
PolyglotClub.com nem vállal semmilyen felelősséget használatával kapcsolatos, vagy az eredménye az anyag felhasználása ezen a helyszínen helyességéért, pontosságáért, megbízhatóságáért, vagy más módon.
(És nem a PolyglotClub.com) vállalja a teljes költségét az összes szükséges karbantartási, javítási vagy korrekció.
A fenti kizárás nem vonatkozik Önre, amennyiben azt az alkalmazandó jogszabályok nem teszik lehetővé a vélelmezett garanciák kizárását.

VÁLTOZÁSOK A feltételek SERVICE
PolyglotClub.com Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Felhasználási feltételeket időről-időre előzetes értesítés nélkül.
Ön feladata, hogy rendszeresen felülvizsgálja a jelen Felhasználási feltételeket, így lesz értesüljenek a változásokról.
A jelenléte a tagállamok a PolyglotClub.com azt jelenti maradéktalan elfogadását minden módosítás vagy módosítások ezen szolgáltatási feltételek.
A SZERZÕDÉS MEGSZÜNTETÉSE
PolyglotClub.com vagy felmondhatja ezt a megállapodást bármikor.
PolyglotClub.com felmondhatja ezt a megállapodást azonnali értesítés nélkül, ha saját belátása, akkor megszegi bármely feltételét vagy a megállapodás.

Vegyes további részletek
Ha bármilyen a jelen Általános Szerződési Feltételek jogellenes, érvénytelen vagy végrehajthatatlan, azt a részét kell tekinteni, és nem érinti az érvényességét és végrehajthatóságát a fennmaradó rendelkezéseit.
Lehetséges bizonyíték a webhely használata illegális célokra fognak nyújtani a bűnüldöző hatóságok.
Ez a teljes megállapodást a felek között, hogy az ezzel a weboldalon.

Related topics:

Comments