Ajutor

NEW ARTICLE

Care este politica poliglot Club?'Politica PolyglotClub' este rezumată în următoarele puncte:

Conditii de utilizare
Bine ati venit la PolyglotClub.com, un serviciu online care vă permite de a practica limbi străine și limbi de schimb. Devenind un membru PolyglotClub și prin folosirea Serviciului PolyglotClub.com, acceptați și sunteți de acord cu aceste Conditii de. Dacă nu acceptați acești Termeni de service, nu trebuie să vă înregistrați cu PolyglotClub.com.

ÎNREGISTRAREA
Pentru a înregistra cu PolyglotClub.com și de a deveni un membru PolyglotClub, trebuie să completați toate câmpurile obligatorii din formularele de înregistrare cu informații reale și corecte.

UTILIZARE A SERVICIULUI
Serviciul PolyglotClub.com este doar pentru uz personal și non-comercial.
Nu este de a utiliza în scopuri profesionale sau comerciale.
Nu aveți dreptul să facă observații sau să prezinte orice formă de conținut care este sau ar putea fi ilegal, neautorizat, contrar scopului PolyglotClub.com lui, cu legile și reglementările în vigoare sau la bunelor moravuri bune.
Aveți dreptul să nu mai vorbim pe PolyglotClub.com orice informații personale, cum ar fi adresa de e-mail, număr de telefon, etc. care să permită un membru PolyglotClub Contactati-un alt PolyglotClub membru fără a utiliza serviciul PolyglotClub.com.
În timp ce PolyglotClub.com interzice astfel de conținuturi și materiale, ați înțeles și sunteți de acord că ați totuși pot fi expuse la astfel de conținut sau materiale și să utilizați Serviciul PolyglotClub.com pe propriul risc.
PolyglotClub.com își rezervă dreptul de a elimina orice conținut sau materiale care PolyglotClub.com determină încalcă sau viola proprietate intelectuală orice partid, alte drepturi de proprietate sau aceste Conditii de.

RESTRICȚII DE UTILIZARE
Materialul din PolyglotClub.com nu pot fi copiate, distribuite, republicat, încărcat, postat, sau transmis în orice mod, fără acordul prealabil scris al PolyglotClub.com.
Modificarea sau folosirea materialelor pentru orice alt scop încalcă drepturile de proprietate intelectuală PolyglotClub.com lui.
Materialul din acest site sunt furnizate numai în scopuri legale.
Nici titlul și nici drepturile de proprietate intelectuală sunt transferate la tine, dar rămân cu PolyglotClub.com, care detine titlul deplin si complet.
Nu puteți copia sau transmite conținutul acestui site, fie electronică sau în exemplare tipărite.
Nu puteți modifica continutul acestui site in orice mod.
Dacă sunteți interesat de utilizarea conținutului acestui site în orice fel cu excepția celor descrise mai sus, vă rugăm să contactați PolyglotClub folosind formularul de feedback.

LIMITAREA RĂSPUNDERII
PolyglotClub.com nu va fi responsabil pentru orice daune sau defecte cauzate de, inclusiv, dar fără a se limita la, orice esec de performanta, eroare, omisiune, întrerupere, defect, intarziere in operare de transmitere, virus informatic, sau eșec linie.
PolyglotClub.com nu va fi responsabil pentru orice daune sau prejudicii, inclusiv, dar nu limitat la, daune speciale sau rezultate care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele de pe acest site, chiar dacă există neglijență sau PolyglotClub. com a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune, sau ambele.
Limitarea de mai sus sau excluderea nu se pot aplica la tine în măsura în care legea aplicabilă nu poate permite limitarea sau excluderea răspunderii pentru daune accidentale sau consecutive.
Răspunderea PolyglotClub.com de total la tine pentru toate pierderile, daunele, și cauze de acțiune (în contract, prejudiciu (inclusiv, fără limitare, neglijență), sau altfel) nu va fi mai mare decât suma pe care ați plătit pentru a accesa acest site.
Nici o plată către vei fi făcute de către PolyglotClub.com.

PROPRIETATEA FEEDBACK
Toate comentariile, sugestiile, ideile, grafică, sau alte informații comunicate PolyglotClub.com prin intermediul acestui site va fi pentru totdeauna proprietatea PolyglotClub.com.
PolyglotClub.com nu se va cere să trateze orice feedback confidențial și nu va fi răspunzător pentru orice idei pentru activitățile sale (inclusiv, fără limitare, idei produs, sau de publicitate) și nu va suporta nici o răspundere ca urmare a unei asemănări care pot apar în operațiunile viitoare PolyglotClub.com lui.
Fără limitare, PolyglotClub.com va avea dreptul de proprietate exclusivă de toate drepturile prezente și viitoare existente la feedback-ul de orice fel și natură pretutindeni.
Cu excepția așa cum sa arătat mai jos în acest paragraf, PolyglotClub.com va avea dreptul de a folosi feedback-ul pentru orice scop comercial sau alt fel fără compensații pentru tine sau orice altă persoană care trimite feedback-ul.
Informații de identificare personală care pot fi primite la acest site este oferit în mod voluntar de către un vizitator la acest site.
Aceste informații sunt doar pentru scopuri interne și nu este vândut sau transferat către terțe părți a PolyglotClub.com sau la alte entități care nu sunt implicate în funcționarea acestui site.
Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru orice materiale care le trimiteți, și tu, nu PolyglotClub.com, au întreaga responsabilitate pentru mesaj, inclusiv de legalitate, fiabilitatea, oportunitatea, originalitatea, precum și drepturile de autor.

Avertisment
Materialul din acest site ar putea include inexactități tehnice sau erori tipografice.
PolyglotClub.com pot face modificări sau îmbunătățiri în orice moment.
Materialele din acest site sunt furnizate 'ca atare' și fără garanții de orice fel, fie exprimate sau implicite, în cea mai mare măsură permisă în temeiul legii aplicabile.
PolyglotClub.com refuză orice garanție sau vandabilitate și adecvare pentru un anumit scop.
PolyglotClub.com nu garantează că funcțiile conținute în materialul va fi neîntrerupt sau fără erori.
PolyglotClub.com nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la utilizarea sau rezultatul utilizării materialului de pe acest site in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratețea, fiabilitatea, sau altfel.
Tu (și nu PolyglotClub.com) își asumă întregul cost al tuturor service necesare, reparații sau de corecție.
Excluderea de mai sus să nu se aplice în cazul dumneavoastră, în măsura în care legea aplicabilă nu poate permite excluderea garanțiilor implicite.

MODIFICĂRI termeni de serviciu
PolyglotClub.com rezervă dreptul de a modifica aceste Conditii de din când în când fără notificare.
Sunteti responsabil pentru revizuirea periodică a acestor Conditii de utilizare, astfel încât veți fi informat despre orice modificări.
Prezența membrului pe PolyglotClub.com presupune acceptarea deplină a tuturor revizuirilor sau de a modifica aceste Conditii de.
Încetarea prezentului acord
PolyglotClub.com sau poate rezilia prezentul acord în orice moment.
PolyglotClub.com poate rezilia prezentul acord imediat și fără preaviz în cazul în care, în judecata sa, nu respectati orice termen sau condiție a acestui acord.

Detalii Diverse
Dacă oricare parte a acestor Termeni și Condiții este ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea parte va fi considerată separabilă și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.
Dovezi posibile de utilizare a acestui site în scopuri ilegale vor fi furnizate de autoritățile de aplicare a legii.
Acesta este întregul acord între părți cu privire la utilizarea acestui site.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All