Apua

NEW ARTICLE

Mikä on Polyglot Club Policy?'PolyglotClub Policy' on tiivistää seuraavat kohdat:

KÄYTTÖEHDOT
Tervetuloa PolyglotClub.com, online-palvelu, jonka avulla voit harjoitella vieraita kieliä ja vaihtaa kieltä. Tulemalla PolyglotClub jäsen ja käyttämällä PolyglotClub.com Service, hyväksyt ja hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, sinun ei pitäisi rekisteröityä PolyglotClub.com.

ILMOITTAUTUMINEN
Voit rekisteröityä PolyglotClub.com ja tulla PolyglotClub jäsen, sinun tulee täyttää kaikki pakolliset kentät ilmoittautumislomakkeen aidolla ja tarkkaa tietoa.

Palvelun käyttö
PolyglotClub.com Palvelu on henkilökohtaista ja ei-kaupalliseen käyttöön.
Se ei ole käyttää ammatti- tai kaupallisiin tarkoituksiin.
Et voi tehdä huomautuksia tai esittää minkäänlaista sisältöä, joka on tai saattaa olla laiton, luvaton, toisin PolyglotClub.com tarkoitus, lakeja ja määräyksiä tai hyvän moraalisia normeja.
Et voi mainita siitä PolyglotClub.com mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero, jne., Joiden PolyglotClub jäsen yhteyden toiseen PolyglotClub jäsen ilman PolyglotClub.com palvelu.
Vaikka PolyglotClub.com kielletään tällainen sisältö ja materiaalit, ymmärrät ja hyväksyt, että olet silti voi altistua tällaisen sisällön tai materiaaleja ja että käytät PolyglotClub.com Service omalla vastuullasi.
PolyglotClub.com pidättää oikeuden poistaa sisältöä tai materiaaleja, jotka PolyglotClub.com määrittää loukata tai rikkoa mitään osapuolen immateriaalioikeuksia, muita oikeuksia tai näiden käyttöehtojen.

Käyttöä koskevat rajoitukset
Materiaalia PolyglotClub.com ei saa kopioida, jakaa, julkaista, ladata, lähettää tai välittää millään tavalla, ilman kirjallista lupaa PolyglotClub.com.
Muuttaminen tai materiaalien käyttö muuhun tarkoitukseen rikkoo PolyglotClub.com immateriaalioikeuksia.
Materiaali tällä sivustolla on säädetty ainoastaan ​​laillisiin tarkoituksiin.
Omistusoikeuksia eikä immateriaalioikeuksia ei siirretä sinulle, vaan ne säilyvät PolyglotClub.com, joka omistaa täysi omistusoikeus.
Et saa kopioida tai välittää tämän verkkosivuston sisällön joko sähköisesti tai paperiversiona.
Et saa muuttaa Sivujen sisällöstä millään tavalla.
Jos olet kiinnostunut käyttämään tämän verkkosivuston sisältöä millään tavalla, paitsi edellä kuvatulla, ota yhteyttä PolyglotClub käyttäen palautelomakkeella.

Vastuun rajoitus
PolyglotClub.com ei ole vastuussa vahingoista tai aiheuttamaa vahinkoa, mukaan lukien mutta ei rajoitu, mitään toimimattomuudesta, virheestä, laiminlyönnistä, keskeytyksestä, vika, viive siirto-, tietokonevirus, tai linja vika.
PolyglotClub.com ei ole vastuussa mistään vahingoista tai vammoista, mukaan lukien mutta ei rajoitu, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää, materiaaleja tämän sivuston, vaikka on huolimattomuudesta tai PolyglotClub. com on ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, tai molempia.
Edellä mainittu rajoitus ei ehkä koske sinua siinä määrin kuin sovellettava laki ei saa sallia rajoitus tai poissulkeminen, että vastuuta satunnaisista tai välillisistä vahingoista.
PolyglotClub.com n koko vahingonkorvausvastuu kaikista tappioista, vahingoista, ja syyt toimia (sopimuksesta, rikkomuksesta (mukaan lukien rajoituksetta huolimattomuus), tai muuten) ei ole suurempi kuin summa, jonka maksat käyttää tätä sivustoa.
Ei maksuja kohti sinua, tekee PolyglotClub.com.

OMISTUS PALAUTE
Kaikki kommentit, ehdotukset, ideat, grafiikkaa tai muita tietoja välitetään PolyglotClub.com tämän sivuston kautta ikuisesti omaisuutta PolyglotClub.com.
PolyglotClub.com ei tarvitse kohdella palautetta luottamuksellisena, eikä se ole vastuussa mistään ideoita liiketoiminnan (mukaan lukien rajoituksetta, tuotteen tai mainontaideat) ei aiheudu vastuuta seurauksena mitään yhtäläisyyksiä, jotka voivat näkyvät tulevaisuudessa PolyglotClub.com toimintaan.
Ilman rajoituksia, PolyglotClub.com omistaa yksin kaikki nykyiset ja tulevat oikeudet palaute kaikenlaista ja luonto kaikkialla.
Lukuun ottamatta jäljempänä tässä kohdassa, PolyglotClub.com on oikeus käyttää palautetta mihinkään kaupalliseen tai muuhun tarkoitukseen tahansa ilman korvausta sinulle tai muu henkilö lähettää palautetta.
Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan vastaanottaa tällä sivustolla annetaan vapaaehtoisesti kävijä tällä sivustolla.
Tämä tieto on sisäisiin tarkoituksiin vain ja ei myydä tai muutoin siirtää kolmansille osapuolille PolyglotClub.com tai muille yhteisöille, jotka eivät ole mukana toiminnassa tämän sivuston.
Ymmärrät, että olet vastuussa kaikesta lähettämästäsi aineistosta, ja sinulla, ei PolyglotClub.com, on täysi vastuu viestistä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus, asianmukaisuus, alkuperäisyys ja tekijänoikeudet.

Tekijänoikeudet
Materiaali tällä sivustolla voi sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä.
PolyglotClub.com voi tehdä muutoksia tai parannuksia milloin tahansa.
Materiaalit tällä sivustolla tarjotaan 'sellaisenaan' ja ilman takuita tahansa nimenomaista tai hiljaista, niin suuressa määrin kuin mahdollista noudattaen sovellettavaa lainsäädäntöä.
PolyglotClub.com kiistää kaikki takuut tai kaupankäynnin kohteeksi tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.
PolyglotClub.com ei takaa, että sisältämät toiminnot materiaali on keskeytymätöntä tai virheetöntä.
PolyglotClub.com ei takaa tai tee esityksiä käyttöä koskevat tai käytön tuloksena materiaalin tämän sivuston virheettömyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta tai muista ominaisuuksista.
Sinä (ja ei PolyglotClub.com) kustannukset asiakkaan vastuulla kaikki tarvittavat huolto-, korjaus- tai korjausta.
Edellä mainittu rajoitus ei koske sinua, siinä määrin kuin sovellettava laki ei välttämättä salli oletettujen takuiden rajoituksia.

MUUTOKSET KÄYTTÖEHDOT
PolyglotClub.com pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja aika ajoin ilman erillistä ilmoitusta.
Olet vastuussa säännöllisesti tarkistaa näitä käyttöehtoja, jotta saat tiedon tehdyistä muutoksista.
Läsnäolo jäsenen PolyglotClub.com merkitsee hyväksymistä kokonaisuudessaan kaikkien tarkistuksia tai muutoksia näiden käyttöehtoja.
SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN
PolyglotClub.com tai et voi irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa.
PolyglotClub.com voi irtisanoa tämän sopimuksen välittömästi ilman irtisanomisaikaa, jos sen ainoa tuomio, rikot ehtoa sopimuksen.

MUUT TIEDOT
Jos jokin osa näistä ehdoista on lainvastainen, mitätön tai täytäntöönpanokelvottomaksi, se osa katsotaan erotettavissa eikä se vaikuta sitovuuteen jäljellä säännöksiä.
Mahdolliset todisteet sivuston käyttöä laittomiin tarkoituksiin annetaan lainvalvontaviranomaisille.
Tämä on koko sopimus osapuolten välillä liittyvät tämän sivuston käytöstä.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All