Què és 'Polyglotclub'?  • Bad translation? Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Benvingut a Polyglot Club, la Xarxa Social de llenguatge d'intercanvi.
El Polyglot Club Community basat en aquest lloc web li permet aprendre i practicar idiomes a tot el món. Polyglot membres del club poden compartir els seus coneixements i idees sobre qualsevol idioma o cultura, ja sigui en línia ( Exchange Online ) o cara a cara ( sense connexió d'Exchange ).
Polyglot Club està obert a tothom, independentment de l'edat, sexe, condició socioeconòmica o nivell d'idioma. Tots els usuaris, tots els països i tots els idiomes (incloses les llengües regionals i minoritàries) es refereix.
Polyglot Club també està interessada en les escoles, instituts d'idiomes i centres d'ensenyament superior.
El lloc web de Polyglot club pot ser utilitzat com una plataforma per tots aquests estudiants d'idiomes, la qual cosa els permet aplicar els seus coneixements teòrics, tant parlat com escrit.
Tots els països en el món i potencialment estan representats tots els idiomes. Avui dia, aquest lloc web ha estat traduïda a més de 80 idiomes i compta amb més de 400.000 membres en 151 països (a juny de 2013).
Uniu-vos si:
- Vols aprendre un nou idioma i l'intercanvi amb parlants nadius i no nadius per millorar les seves habilitats lingüístiques.
- Vostè és un estudiant, un expatriat o un motxiller.
- Vostè és aficionat dels idiomes estrangers o simplement amb ganes de descobrir noves cultures, aquest és el lloc per estar!
Polyglot Club li permet trobar la combinació perfecta per practicar l'intercanvi d'idiomes .
Va a trobar amics per correspondència d'acord a l'edat, el gènere, la ubicació, aficions ...
Informeu-vos sobre els objectius de Polyglotclub
Informeu-vos sobre el 'Polyglotclub Filosofia'
  • FAQ Author: vincentvincent profile picture Jun 16, 2013 @ 20:31

Related topics:

Comments
  • 0 Comentaris