Ajuda

NOU ARTICLE

Quins són els serveis en línia Polyglot Club?La pàgina web PolyglotClub.com ofereix els següents serveis als seus membres:

- Amics .: Cercar membres que coincideixen amb el llenguatge i en contacte amb ells a través d'una missatgeria interna Troba amics ara!
- Correccions .: aconseguir correccions en línia amb els nadius i ajudar a altres amb correccions i comentaris Aconsegueix correccions ara!
- Xat en : conversa multilingüe en línia amb una eina de traducció en temps real. Una xarxa de moderadors de xat a assegurar una presència de gairebé 24 hores al dia. Xerrada ara!
- Preguntes : Preguntes sobre l'intercanvi d'idiomes i l'aprenentatge d'idiomes i l'ensenyament. Missatges són revisats pels assessors lingüístics. Fer preguntes i obtenir respostes ara!
- Fòrum : Fòrum de tema i el llenguatge per a l'intercanvi d'idees i consells sobre l'aprenentatge d'idiomes. Missatges són revisats per una xarxa de moderadors. Enviar un missatge ara!
- Vídeos : vídeos d'aprenentatge d'idiomes classificades per idiomes i nivell. La qualitat del vídeo és assegurada a través d'una puntuació. Trobar un vídeo ara!
- Interfície multilingüe : El lloc web de Polyglot Club es tradueix en més de 100 idiomes a través d'un sistema de col·laboració. Uneix-te a l'equip de traducció ara!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All