Bantuan

NEW ARTICLE

Apakah Polygot Club perkhidmatan dalam talian?Laman web PolyglotClub.com menawarkan perkhidmatan berikut kepada ahli-ahlinya:

- Kawan .: Senarai ahli yang hampir sama bahasa dan menghubungi mereka melalui mesej dalaman Cari kawan sekarang!
- Pembetulan .: mendapatkan pembetulan talian daripada penutur asli dan membantu orang lain dengan pembetulan dan komen Dapatkan pembetulan sekarang!
- Chat : perbualan dalam talian berbilang bahasa dengan alat penterjemahan masa nyata. Satu rangkaian moderator chat memastikan kehadiran yang hampir 24 jam sehari. Sembang sekarang!
- Soalan : Soalan mengenai pertukaran bahasa dan pembelajaran bahasa dan pengajaran. Catatan disemak oleh moderator bahasa. Tanya soalan dan mendapatkan jawapan sekarang!
- Forum : Forum tema dan bahasa untuk bertukar-tukar idea dan tips tentang bahasa pembelajaran. Catatan dikaji semula oleh rangkaian moderator. Hantar jawatan sekarang!
- Video : video pembelajaran Bahasa diklasifikasikan oleh bahasa dan tahap. Kualiti video dipastikan melalui pemarkahan yang. Cari video sekarang!
- antara muka berbilang bahasa : The Polygot Club Laman web ini diterjemahkan dalam lebih daripada 100 bahasa melalui sistem kerjasama. Sertai Pasukan Terjemahan sekarang!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All