Ndihmë

NEW ARTICLE

Çfarë janë shërbimet Polyglot Club linje?Faqja e internetit PolyglotClub.com ofron këto shërbime për anëtarët e saj:

- Miqtë e .: Kërko për anëtarët përputhen gjuhës dhe të kontaktoni ata përmes një mesazheve të brendshëm të gjeni miq tani!
- Korrigjimet .: të marrë korrigjime në internet nga native speakers dhe për të ndihmuar të tjerët me korrigjimet dhe komentet Bleni korrigjimet tani!
- Chat : bisedë në internet në shumë gjuhë me një kohë reale mjet të përkthimit. Një rrjet i chat moderatorëve siguruar një prani gati 24 orë në ditë. Bisedë tani!
- Pyetjet : Pyetjet rreth shkëmbimit të gjuhës dhe të mësimit të gjuhës dhe mësimdhënies. Mesazhe të shqyrtohen nga moderatorët gjuhësore. Pyetni pyetje dhe të merrni përgjigje tani!
- Forum : Forum temë dhe gjuha për shkëmbimin e ideve dhe këshilla në gjuhë të mësuarit. Mesazhe të shqyrtohen nga një rrjet të moderatorëve. Submit një post tani!
- Videos : video mësimore Gjuha klasifikuar nga gjuha dhe nivel. Cilësia e videos është e siguruar përmes një golit. Gjej të videos tani!
- Ndërfaqja Multilingual : website Polyglot Club është përkthyer në më shumë se 100 gjuhë nëpërmjet një sistemi bashkëpunimi. Join përkthimi Ekipin tani!

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1  1 All