Ndihmë

NEW ARTICLE

Çfarë është 'PolyglotClub'?Mirë se vini në Polyglot Club, Gjuha Rrjetit Social Exchange.
Polyglot Club Community bazuar në këtë faqe ju lejon për të mësuar dhe për të praktikuar gjuhë të huaja në mbarë botën. Anëtarët Polyglot Club mund të ndajnë njohuritë e tyre dhe idetë rreth ndonjë gjuhë ose kulturë, nëse internet ( Online Exchange ) ose ballë për ballë ( Linje Exchange ).
Polyglot Club është e hapur për të gjithë, pavarësisht nga mosha, gjinia, statusi social-ekonomik apo nivelin e gjuhës. Të gjithë përdoruesit, të gjitha vendet dhe të gjitha gjuhët (duke përfshirë gjuhët rajonale dhe të pakicave) janë të shqetësuar.
Polyglot Club është gjithashtu e interesuar në shkolla, institute gjuhësore dhe institucioneve të arsimit të lartë.
Faqja e internetit Polyglot Club mund të përdoret si një platformë nga ana e të gjitha këtyre nxënësit e gjuhës, duke i lejuar ata për të aplikuar njohuritë e tyre teorike, të dy shkruar dhe të folur.
Të gjitha vendet në botë dhe potencialisht të gjitha gjuhët janë të përfaqësuara. Sot, kjo faqe e internetit është përkthyer në më shumë se 80 gjuhë dhe krenohet me më shumë se 400,000 anëtarë në 151 vende (deri në qershor 2013).
Bashkohu me ne në qoftë se:
- Ju doni të mësoni një gjuhë të re dhe shkëmbimin me të dy native speakers dhe jo-native për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.
- Ju jeni një student, një expat ose një Backpacker.
- Ju jeni të dua e gjuhëve të huaja ose thjesht i etur për të zbuluar kultura të reja, ky është vendi që të jetë!
Polyglot Club ju mundëson për të gjetur ndeshjen e drejtë për të praktikuar shkëmbimin e gjuhës .
Ju do të gjeni penpals sipas moshës, gjinisë, vendndodhjen, hobi ...
Zbuloni më shumë rreth qëllimeve të PolyglotClub
Zbuloni më shumë rreth 'PolyglotClub Filozofisë'

Related topics: