Ajutor

NEW ARTICLE

Ce este "PolyglotClub"?{1}Bine ați venit la Polyglot Club -Rețeaua Socială de Interschimburi Lingvistice.
Comunitatea Poliglot Club prezentă pe acest site vă permite să învățați și să exersați limbi străine de circulație internațională. Membrii Clubului Poliglot pot împărtăși cunoștințele lor și idei cu privire la orice limbă sau cultură, fie online ( Exchange Online ) sau față-în-față ( Offline Exchange ).
Poliglot Club este deschis tuturor, indiferent de: vârstă, sex, statut socio-economic sau nivel de cunoaștere al unei limbi. Aceasta se referă la toți utilizatorii, toate țările și toate limbile (inclusiv limbile regionale și minoritare).
Poliglot Club este, de asemenea, interesat să devină cunoscut în: școli, institute de limbi străine și instituții de învățământ superior.
Site-ul Poliglot Club poate fi folosit ca o platformă de învățare a unor limbi străine, care să permită aplicarea cunoștințelor teoretice, atât în scris cât și oral.
Toate țările din lume și potențial toate limbile sunt reprezentate. În prezent, acest site a fost tradus în mai mult de 80 de limbi și are mai mult de 400.000 de membri din 151 de țări (începând din iunie 2013).
Alăturați-vă nouă dacă:
- Vreți să învățați o nouă limbă și să faceți schimb cu vorbitori nativi și non-nativi pentru a vă îmbunătăți abilitățile lingvistice.
- Sunteți elev, expat sau călător.
- Sunteți pasionat de limbi străine sau, pur și simplu, sunteți dornic să descoperiți noi culturi. Acesta este locul unde trebuie să fiți!
Poliglot Club vă permite să găsiți perechea potrivită pentru a practica schimbul de limbă .
Veți găsi prieteni de corespondență în funcție de vârstă, sex, locație, hobby-uri ...
. Află despre obiectivele 'PolyglotClub'
. Află despre "filozofia PolyglotClub"

Related topics: