Ce este "PolyglotClub"?  • Bad Romanian translation? Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
{1}Bine ati venit la Polyglot Club - Limba de schimb Social Network.
Comunitatea Poliglot Club prezentă pe acest site vă permite să învățați și să exersați limbi străine de circulație la nivel mondial. Membrii Clubului Poliglot pot împărtăși cunoștințele lor și idei cu privire la orice limbă sau cultură, fie online ( Exchange Online ) sau față-în-față ( Offline Exchange ).
Poliglot Club este deschis tuturor, indiferent de: vârstă, sex, statut socio-economic sau nivel de cunoaștere al unei limbi. Toți utilizatorii, toate țările și toate limbile (inclusiv limbile regionale și minoritare) sunt în cauză.
Poliglot Club este, de asemenea, interesat să devină cunoscut în: școli, institute de limbi străine și instituții de învățământ superior.
Site-ul Poliglot Club poate fi folosit ca o platformă de învățare a unor limbi străine, care să permită aplicarea cunoștințelor teoretice, atât în scris cât și vorbit.
Toate țările din lume și potențial toate limbile sunt reprezentate. În prezent, acest site a fost tradus în mai mult de 80 de limbi și are mai mult de 400.000 de membri din 151 de țări (începând din iunie 2013).
Alăturați-vă nouă dacă:
- Vrei să înveți o nouă limbă și să faci schimb cu vorbitori nativi și non-nativi pentru a îmbunătăți abilitățile tale lingvistice.
- Ești un elev, un expat sau un backpacker.
- Esti pasionat de limbi străine sau, pur și simplu, ești dornic să descoperi noi culturi. Acesta este locul unde trebuie să fii!
Poliglot Club vă permite să găsiți meciul dreptul de a practica schimbul de limbaj .
Veți găsi penpals în funcție de vârstă, sex, locație, hobby-uri ...
Afla despre obiectivele PolyglotClub
Afla despre 'PolyglotClub filosofia'
  • FAQ Author: vincentvincent profile picture Jun 16, 2013 @ 20:31

Related topics:

Comments
  • 0 Comentarii