Ajutor

NEW ARTICLE

Care este filosofia PolyglotClub?Filozofia noastra la poliglot Club este de a crea, menține și dezvolta schimburile lingvistice și culturale prin participarea activă.

Noi credem că deputații pot deveni învață limbi străine mai sensibile, precum și persoanele fizice mai bune, în timp ce, de asemenea, distractiv.
Scopul nostru este de a oferi membrilor nostri, cu cele mai bune meciuri partenere, cunoștințele, precum și de formare de competențe în care este posibil.

Membrii vor avea sprijin din partea întregii PolyglotClub Comunitate, precum și expertiza de autoritățile din domeniul Glottology, studii culturale, și Didactica.
Ce PolyglotClub Membrii sunt realizarea este benefic pe mai multe niveluri diferite.
De aceea, vom depune eforturi pentru a îmbunătăți abilitățile lingvistice PolyglotClub deputaților ', și cunoașterea culturilor străine.

Membrii trebuie să aibă posibilitatea de a interacționa și de a îmbunătăți.
În acest mod de gândire, fiecare membru se bucură de a face toate cele de mai sus, cu nici o altă răsplată decât satisfacerea personal derivat din aceste schimburi.

În cele din urmă, PolyglotClub Membrii pot conta pe sprijinul deplin din rețeaua noastră mondială pentru toate eforturile lor individuale, atunci când este compatibil cu politica PolyglotClub .
Succesul nu va fi măsurată prin numărul de limbi PolyglotClub Membrii pot vorbi, ci de binele fiecărui individ.

Pentru a realiza acest lucru, PolyglotClub deputații trebuie să fie modele, astfel încât să insufle etică fundamentale și bun comun în toți participanții PolyglotClub.

PolyglotClub păstrează interesele membrilor lor în primul rând.
Acest lucru înseamnă că PolyglotClub va găzdui întâlniri programate regulat în locații convenabile, iar în cele mai bune condiții posibile.
Poliglot Club depune eforturi pentru a promova fiecare reuniune individ, indiferent de ordinea de zi sau beneficii personale.
De asemenea, fiecare membru ridica în mod activ PolyglotClub, și de a dezvolta schimburile între ca multe persoane cu putință.
Acesta este motivul pentru PolyglotClub este mândru să cred că este una dintre cele mai bune site-uri existente de promovare limbi și culturi din întreaga lume.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All