Help

NEW ARTICLE

Каква е PolyglotClub философия?Нашата философия в Polyglot Club е да създаде, поддържа и развива езикови и културни обмени чрез активно участие.

Ние вярваме, че членовете на ЕП могат да станат по-разумни изучаващи чужди езици, както и по-добри физически лица, а също и да се забавляват.
Нашата цел е да предоставим на нашите членове на ЕП с най-добрите партньорски срещи, знания и обучението на специалистите, колкото е възможно.

Членовете ще имат подкрепа от целия PolyglotClub общност, както и експертиза от органи в областта на Glottology, културни изследвания, и дидактика.
Какво PolyglotClub Членове са осъществяване е от полза на много различни нива.
Ето защо, ние трябва да се стремим да повишаваме езикови умения PolyglotClub членовете на ЕП, както и владеенето на чужди култури.

Страните членки следва да имат възможност да си взаимодействат и да се подобри.
По този начин на мислене, всяка държава трябва да правите в свободното си всички по-горе, които нямат друга награда от лично удовлетворение, получен от тези борси.

На последно място, PolyglotClub Members може да разчита на пълната подкрепа от нашата световна мрежа за всички свои индивидуални усилия, когато е съвместимо с политика PolyglotClub .
Успехът не се измерва с броя на езиците PolyglotClub Членовете могат да говорят, но с подобряването на всеки индивид.

За да се постигне това, PolyglotClub членовете трябва да бъде пример за подражание, така че да се внуши основните етика и общото благо на всички участници PolyglotClub.

PolyglotClub пази интересите на своите членове на първо място.
Това означава, че PolyglotClub ще бъде домакин на редовни срещи в удобни места, и в най-добрите възможни условия.
Polyglot Club се стреми да насърчава всяка отделна среща, независимо от техния личен дневен ред или обезщетения.
По същия начин, всяка държава трябва активно да издигнем PolyglotClub, и да развиват обмен между най-много лица е възможно.
Ето защо PolyglotClub е горд да вярвам, че е един от най-добрите съществуващи уебсайтове, които популяризират езици и култури в света.

Related topics: