Ajuda

NOU ARTICLE

Quin és el Polyglotclub Filosofia?La nostra filosofia a Polyglot Club és crear, mantenir i desenvolupar els intercanvis lingüístics i culturals a través de la participació activa.

Creiem que els membres poden convertir-se en estudiants d'idiomes més sensibles, així com millors persones, alhora que es diverteixen.
El nostre objectiu és proporcionar als nostres membres amb els millors partits associats, el coneixement i el desenvolupament d'aptituds com sigui possible.

Els membres tindran el suport de tota la Comunitat Polyglotclub, així com l'experiència de les autoritats en matèria de Glottology, Estudis Culturals, i Didàctica.
El Polyglotclub membres estan aconseguint és beneficiós en molts nivells diferents.
Per tant, ens esforçarem per millorar les competències lingüístiques Polyglotclub dels membres, i el coneixement de les cultures estrangeres.

Els membres tindran l'oportunitat d'interactuar i millorar.
En aquesta manera de pensar, tot membre ha gaudir de fer tot això, sense altra recompensa que la satisfacció personal derivat d'aquests intercanvis.

Finalment, Polyglotclub Membres poden comptar amb el ple suport de la nostra xarxa mundial de tots els seus esforços individuals, sempre que sigui compatible amb la Política Polyglotclub .
L'èxit no es mesura pel nombre d'idiomes Polyglotclub Membres pot parlar, però pel bé de cada individu.

Per aconseguir això, Polyglotclub Membres han de ser models a seguir, per tal d'inculcar l'ètica fonamental i bé comú en tots els participants Polyglotclub.

Polyglotclub mantindrà els interessos dels seus membres davant tot.
Això vol dir que Polyglotclub acollirà reunions regularment programades en llocs convenients, i en les millors condicions possibles.
Políglota club es dedicarà a promoure cada Junta individu independentment de la seva agenda o beneficis personals.
De la mateixa manera, cada membre elevar activament Polyglotclub, i desenvolupar els intercanvis entre tantes persones com sigui possible.
Aquesta és la raó per Polyglotclub està orgullós de creure que és un dels millors llocs web existents que promouen les llengües i cultures de tot el món.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All