Bantuan

NEW ARTICLE

Apakah Falsafah PolyglotClub?Falsafah kami di Polygot Club adalah untuk mewujudkan, mengekalkan dan membangunkan pertukaran bahasa dan budaya melalui penyertaan aktif.

Kami percaya bahawa Ahli boleh menjadi pelajar bahasa lebih masuk akal, dan juga individu yang lebih baik, dan juga mempunyai menyeronokkan.
Matlamat kami adalah untuk menyediakan Ahli-ahli kami dengan rakan kongsi terbaik perlawanan, pengetahuan, dan latihan kemahiran yang mungkin.

Ahli-ahli akan mempunyai sokongan daripada keseluruhan PolyglotClub Komuniti, dan juga kepakaran dari pihak berkuasa dalam bidang Glottology, Pengajian Kebudayaan, dan Didactics.
Apa PolyglotClub Ahli mencapai manfaat pada pelbagai peringkat.
Oleh itu, kami akan berusaha untuk meningkatkan kemahiran bahasa PolyglotClub Ahli, dan pengetahuan budaya asing.

Ahli-ahli akan mempunyai peluang untuk berinteraksi dan meningkatkan.
Dalam pemikiran ini, setiap Ahli hendaklah menikmati melakukan semua perkara di atas dengan sebarang balasan selain daripada kepuasan peribadi yang diperolehi daripada pertukaran ini.

Akhir sekali, PolyglotClub Ahli boleh bergantung kepada sokongan penuh daripada rangkaian kami di seluruh dunia untuk semua usaha individu, apabila bersesuaian dengan Dasar PolyglotClub .
Kejayaan tidak akan diukur dengan jumlah bahasa PolyglotClub Ahli boleh berkata-kata, tetapi dengan kemajuan setiap individu.

Untuk mencapai matlamat ini, PolyglotClub Ahli mesti menjadi contoh, untuk menyemai etika asas dan kebaikan bersama dalam semua peserta PolyglotClub.

PolyglotClub hendaklah menyimpan kepentingan ahli mereka yang pertama dan utama.
Ini bermakna PolyglotClub akan menjadi tuan rumah Mesyuarat yang dijadualkan secara tetap di lokasi yang mudah, dan dalam keadaan yang terbaik.
Terdiri daripada pelbagai bahasa Club akan berusaha untuk menggalakkan setiap Mesyuarat individu tanpa mengira agenda peribadi mereka atau faedah.
Begitu juga, setiap Ahli hendaklah aktif meningkatkan PolyglotClub, dan membangunkan pertukaran antara seberapa banyak individu yang mungkin.
Inilah sebabnya mengapa PolyglotClub berbangga untuk mempercayai ia adalah salah satu laman web yang sedia ada yang terbaik mempromosikan bahasa dan budaya di seluruh dunia.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All