Apakah 'PolyglotClub'?  • Bad translation? Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Selamat datang ke Polygot Club, Bahasa Exchange Rangkaian Sosial.
The Polygot Kelab Komuniti berdasarkan laman web ini membolehkan anda untuk belajar dan menggunakan bahasa asing di seluruh dunia. Ahli terdiri daripada pelbagai bahasa Club boleh berkongsi pengetahuan dan idea tentang apa-apa bahasa atau budaya, sama ada dalam talian ( Exchange Online ) atau muka-ke-muka ( Offline Exchange ).
Terdiri daripada pelbagai bahasa Kelab ini terbuka kepada semua tanpa mengira umur, jantina, status sosio-ekonomi atau tahap bahasa. Semua pengguna, semua negara dan semua bahasa (termasuk bahasa serantau dan minoriti) bimbang.
Terdiri daripada pelbagai bahasa Club juga berminat di sekolah-sekolah, institut bahasa dan institusi pendidikan tinggi.
The Club Polygot laman web boleh digunakan sebagai platform oleh semua pelajar bahasa, yang membolehkan mereka untuk menggunakan pengetahuan teori mereka, menulis dan berbicara.
Semua negara di dunia dan berpotensi semua bahasa diwakili. Hari ini, laman web ini telah diterjemahkan ke dalam lebih daripada 80 bahasa dan mempunyai lebih daripada 400,000 ahli di 151 buah negara (sehingga Jun 2013).
Sertai kami jika:
- Anda mahu belajar bahasa baru dan pertukaran dengan kedua-dua penutur asli dan bukan asli untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda.
- Anda adalah seorang pelajar, ekspatriat atau pengembara yang.
- Anda gemar bahasa asing atau hanya bersemangat untuk mengetahui budaya baru, ini adalah tempat untuk menjadi!
Terdiri daripada pelbagai bahasa Kelab membolehkan anda untuk mencari padanan yang betul untuk mengamalkan pertukaran bahasa .
Anda akan mendapati penpals mengikut umur, jantina, lokasi, hobi ...
Dapatkan maklumat lanjut tentang matlamat PolyglotClub
Dapatkan maklumat mengenai 'PolyglotClub Falsafah'
  • FAQ Author: vincentvincent profile picture Jun 16, 2013 @ 20:31

Related topics:

Comments
  • 0 Ulasan