Mikä on 'PolyglotClub'?  • Bad translation? Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Tervetuloa Polyglot Clubiin, kielivaihdolle perustuvaan sosiaaliseen verkostoon.
Tältä sivustolta löytyvän Polyglot Club -yhteisön avulla voit oppia ja harjoitella vieraita kieliä ympäri maailmaa. Polyglot Clubin jäsenet voivat jakaa tietoansa ja ajatuksiansa mihin tahansa kieleen tai kulttuuriin liittyen joko verkossa (Online-vaihto) tai kasvotusten (Offline-vaihto).
Polyglot Club on avoin kaikille iästä, sukupuolesta, yhteiskunnallisesta ja taloudellista asemasta sekä kielitaidon tasosta riippumatta. Kaikki käyttäjät, kaikki maat ja kaikki kielet (myös alueelliset ja vähemmistökielet) kuuluvat joukkoon.
Polyglot Clubiin voivat osallistua myös koulut, kieli-instituutit ja korkeakoulut.
Kaikki kieltenopiskelijat voivat käyttää Polyglot Clubin verkkosivuja soveltaakseen teoreettista osaamistaan suullisesti ja kirjallisesti.
Kaikki maailman maat ja potentiaalisesti kaikki maailman kielet ovat edustettuina. Tällä hetkellä sivusto on käännetty yli 80 kielelle ja sillä on yli 400 000 jäsentä 151 maassa (tilanne kesäkuussa 2013).
Liity meihin mikäli:
- Haluat oppia uuden kielen ja osallistua kielivaihtoon syntyperäisten ja ei-syntyperäisten puhujien kanssa parantaaksesi kielitaitoasi.
- Opiskelet, asut ulkomailla tai matkailet mielelläsi.
- Pidät vieraista kielistä tai uusiin kulttuureihin tutustuminen kiinnostaa. Tämä on sinun paikkasi!
Polyglot Clubin avulla voit löytää helposti oikean parin kielivaihtoon.
Löydät kirjekavereita iän, sukupuolen, asuinpaikan ja harrastusten mukaan ...
Lue PolyglotClubin tavoitteista
Tutustu ”PolyglotClubin periaatteisiin”
  • FAQ Author: vincentvincent profile picture Jun 16, 2013 @ 20:31

Tähän liittyviä aiheita:

Comments
  • 0 Kommentit