Βοήθεια

Τι είναι το 'PolyglotClub';Καλώς ήλθατε στην Πολυγλωσσική Λέσχη, τo Κοινωνικό δίκτυο διδασκαλίας, εκμάθησης και ανταλλαγής ξένων. Η Κοινότητα της Πολυγλωσσικής Λέσχης που βρίσκεται σε αυτή την ιστοσελίδα, σας επιτρέπει να μάθετε και να εξασκήσετε τις ξένες γλώσσες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μέλη της Λέσχης των Πολύγλωσσων, μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις και ιδέες τους σε οποιαδήποτε γλώσσα ή πολιτισμό, είτε online (ανταλλαγή online ) είτε πρόσωπο με πρόσωπο (ανταλλαγή offline ). Η Πολυγλωσσική Λέσχη, είναι ανοικτή σε όλες ανεξαρτήτως τις ηλικίας, αδιακρίτως φύλου, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή γλωσσικού επιπέδου. Όλοι οι χρήστες, απ' όλες τις χώρες, καθώς και όλες οι γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων τοπικών διαλέκτων και γλωσσών μειονοτήτων) λαμβάνονται υπ’ όψιν.
Η Πολυγλωσσική Λέσχη, ενδιαφέρεται επιπλέον για σχολεία, ινστιτούτα εκμάθησης γλωσσών καθώς και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η ιστοσελίδα της Πολυγλωσσικής Λέσχης, δύναται να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα από όλους όσους μαθαίνουν ξένες γλώσσες, επιτρέποντάς τους να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις, τόσο γραπτά όσο και προφορικά.
Οι γλώσσες όλων των χωρών του κόσμου δυνητικά εκπροσωπούνται. Σήμερα, αυτή η ιστοσελίδα έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 80 γλώσσες και μετρά περισσότερα από 400 000 μέλη, σε 151 χώρες (από τον Ιούνιο του 2013).
Ελάτε μαζί μας αν:
-Θέλετε να μάθετε μία νέα γλώσσα και να ανταλλάξετε γνώσεις με φυσικούς ή μη ομιλητές της γλώσσας, προκειμένου να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες.
-Είστε φοιτητής, ομογενής, ή με ένα σακίδιο στην πλάτη;
-Είστε λάτρεις ξένων γλωσσών ή απλά πρόθυμοι να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς; Αυτός ο ιστότοπος ενδύκνειται για σας!
Η Πολυγλωσσική Λέσχη σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις τα κατάλληλα άτομα για εξάσκηση ανταλλαγής γλωσσών .
Θα βρείτε άτομα για αλληλογραφία, ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τον τόπο και τα ενδιαφέροντά σας, … Μάθετε περισσότερα για τους στόχους της Πολυγλωσσικής Λέσχης
Μάθετε περισσότερα για την ‘’Φιλοσοφία της Πολυγλωσσικής Λέσχης’’

Related topics: