Τι είναι το 'PolyglotClub';  • Bad translation? Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!
Καλώς ήλθατε στη Λέσχη των Πολύγλωσσων, τo Κοινωνικό Δίκτυο Ανταλλαγής Γλωσσών. Η Κοινότητα της Λέσχης των Πολύγλωσσων που βρίσκεται σε αυτή την ιστοσελίδα σας επιτρέπει να μάθετε και να εξασκήσετε ξένες γλώσσες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μέλη της Λέσχης των Πολύγλωσσων μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις ιδέες τους σχετικά με οποιαδήποτε γλώσσα ή πολιτισμό, είτε online (ανταλλαγή online ) είτε πρόσωπο με πρόσωπο (ανταλλαγή offline ). Η Λέσχη των Πολύγλωσσων είναι ανοικτή σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή γλωσσικού επιπέδου. Όλοι οι χρήστες, όλες οι χώρες και όλες οι γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων τοπικών διαλέκτων και γλωσσών μειονοτήτων) λαμβάνονται υπ’ όψιν.
Η Λέσχη των Πολύγλωσσων ενδιαφέρεται επιπλέον για σχολεία, ινστιτούτα εκμάθησης γλωσσών και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η ιστοσελίδα της Λέσχης των Πολύγλωσσων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πλατφόρμα από όλους αυτούς τους που μαθαίνουν ξένες γλώσσες, επιτρέποντας τους να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις, τόσο γραπτά όσο και προφορικά.
Όλες οι χώρες του κόσμου και δυνητικά όλες οι γλώσσες εκπροσωπούνται. Σήμερα, αυτή η ιστοσελίδα έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 80 γλώσσες και μετρά περισσότερα από 400,000 μέλη σε 151 χώρες (από τον Ιούνιο του 2013).
Ελάτε μαζί μας εάν:
-Θέλετε να μάθετε μία νέα γλώσσα και να ανταλλάξετε γνώσεις με φυσικούς ομιλητές της γλώσσας και μη, για να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες
-Είστε φοιτητής, ομογενής, ή με ένα σακίδιο στην πλάτη
-Είστε λάτρεις των ξένων γλωσσών ή απλά πρόθυμοι να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς, αυτό είναι το μέρος για σας!
Η Λέσχη των Πολύγλωσσων σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις το σωστό άτομο για εξάσκηση ανταλλαγή γλωσσών .
Θα βρείτε άτομα για αλληλογραφία ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το μέρος, τα ενδιαφέροντα σας, … Μάθετε περισσότερα για τους στόχους της Λέσχης των Πολύγλωσσων
Μάθετε περισσότερα για την ‘’Φιλοσοφία της Λέσχης των Πολύγλωσσων’’
  • FAQ Author: vincentvincent profile picture Jun 16, 2013 @ 20:31

Related topics: