Βοήθεια

Γιατί θα πρέπει να καθαρίσετε την cache του browser σας και πώς να το κάνουμε;Ο δικτυακός τόπος PolyglotClub.com είναι μια σύνθεση από πολλά αρχεία.

Η πρώτη φορά που επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα, ο browser σας θα 'σώσει' κομμάτια του site. Επειδή το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να εμφανίσει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη cache του πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να τραβήξει φρέσκο ​​αρχεία από ένα διακομιστή, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα, τη χρήση των προσωρινά αποθηκευμένων αρχείων, θα συμβάλει στη μείωση κάτω του χρόνου φόρτωσης της σελίδας.

Ακούγεται σαν cache είναι ένα καλό πράγμα, γιατί έχετε μου ζήτησε να αρθούν αυτά τα αποθηκευμένα αρχεία;
Πολλές φορές οι προγραμματιστές ιστοσελίδων έχουν να κάνουν ενημερώσεις για τα αρχεία που περιέχουν ιστοσελίδα σας, προκειμένου να προωθήσει μια αλλαγή ή νέο live χαρακτηριστικό. Αν αλλάξουμε ένα αρχείο που το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει αποθηκευτεί προσωρινά, πρόκειται να συνεχίσουν να υπηρετούν την παλιά, αποθηκευμένη έκδοση του αρχείου και δεν θα δείτε πιο πρόσφατη αλλαγή μας. Γι 'αυτό σας ζητάμε να καθαρίσετε τη μνήμη cache σας.

πώς να καθαρίσετε τη μνήμη cache για όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή, μπορείτε να επισκεφθείτε www.whatismybrowser.com/ να μάθετε.

Related topics:

Comments