Ndihmë

NEW ARTICLE

Pse duhet të fshirë dokumentat e fshehtë të shfletuesit tuaj dhe si të bëhet kjo?Faqja e internetit PolyglotClub.com është një përbërje e shumë dosjeve.

Hera e parë që ju vizitoni një faqe, browser-i juaj do të 'shpëtojë' copa e sitit. Sepse rrjet-shfletuesi juaj mund të shfaqin fotografi të ruajtura në cache saj shumë më shpejt se ajo mund të tërheqë fotografi të freskëta nga një server, herën tjetër që ju vizitoni këtë faqe, përdorimin e dosjeve cached do të ndihmojë të shkurtuar kohën e ngarkesës faqe.

Kjo tingëllon si cache është një gjë e mirë, përse më ke kërkuar mua për të hequr ato fotografi të ruajtura?
Shumë herë web developers të duhet për të bërë më të reja të dosjeve që përbëjnë faqen tuaj në mënyrë që të shtyjë një ndryshim ose jetojnë të re tipar. Nëse do të ndryshojë një fotografi që shfletuesi juaj është kopje e ruajtur, ajo do të mbajë në shërbim të vjetër version, kopje e file dhe ju nuk do të shihni ndryshim tonë më të fundit. Kjo është arsyeja pse ne ju kërkojmë të qartë cache tuaj.

se si të qartë cache për të gjithë shfletuesit kryesore.

Nëse jeni të pasigurt se çfarë version shfletuesi që ju jeni duke përdorur, ju mund të vizitoni www.whatismybrowser.com/ për të gjetur.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All