Por que ten que borrar a caché do navegador e como facelo?

O sitio PolyglotClub.com é unha composición de moitos arquivos.

A primeira vez que visita un sitio web, o seu navegador pode 'salvar' pezas do sitio. Porque o seu navegador pode amosar os arquivos almacenados no seu caché moito máis rápido que pode tirar arquivos frescos a partir dun servidor, a próxima vez que visite o sitio web, o uso de arquivos en caché vai axudar a reducir o tempo de carga da páxina.

Parece caché é unha cousa boa, por que me pediu para eliminar estes ficheiros gardados?
Moitos desenvolvedores web veces ten que facer actualizacións para os ficheiros que compoñen o seu sitio web, a fin de empurrar un cambio ou unha nova funcionalidade ao vivo. Se cambiar un arquivo que o navegador ten en caché, que vai continuar a servir a versión antiga, na caché do arquivo e non vai ver a nosa cambio máis recente. É por iso que pedimos-lle para limpar a caché.

como borrar a caché de todos os principais navegadores.

Se non está seguro de que versión do navegador que está usando, pode visitar www.whatismybrowser.com/ para descubrir.