Como doar con PayPal?

Doazóns son moi apreciados e vai axudar a cubrir os gastos de funcionamento desta web. Para doar, basta con premer no botón de PayPal 'Fai unha doazón' na páxina principal e seguir as instrucións.

É libre para enviar doazóns a través de PayPal. As contas persoais permite enviar doazóns da súa conta corrente, tarxeta de débito ou tarxetas de crédito. Os fondos tamén están protexidos. Un cadeado debe ser visible na parte inferior da páxina de PayPal, o que significa que a páxina está cifrado e asegura que os seus datos están seguros.

Outras preguntas e respostas:
- Existe outra forma de doar? Non neste momento, sorry!
- E se eu non teño unha tarxeta de crédito ou tarxeta de débito? PayPal tamén acepta contas correntes.
- E se eu son moi novo para ter unha tarxeta de crédito ou conta bancaria? Pregunta a seus pais para rexistrar para ti.

Siga esta ligazón para facer unha doazón agora e prema o botón 'Fai unha doazón'.