Ndihmë

NEW ARTICLE

Si të Dhuroni me PayPal?Donacionet janë vlerësuar në masë të madhe dhe do të ndihmojë për të mbuluar shpenzimet e running këtë faqe. Për të dhuruar, vetëm të klikoni mbi 'të bëjë një donacion' button PayPal-it në faqen kryesore dhe ndiqni udhëzimet.

Është e lirë për të dërguar donacione nëpërmjet PayPal. Llogaritë personale të lejojë që të dërgoni donacione nga llogaria juaj rrjedhëse, kartë debiti, apo kartë krediti. Fondet janë të mbrojtura gjithashtu. Një dry duhet të jenë të dukshme në pjesën e poshtme të faqes PayPal, që do të thotë në faqe është e koduar dhe siguron që të dhënat tuaja është e sigurtë.

Pyetje të tjera dhe përgjigje:
- A ka një mënyrë tjetër për të dhuruar? Jo në këtë kohë, më vjen keq!
- Çka nëse unë nuk kanë një kartë krediti ose kartë debiti? PayPal gjithashtu pranon kontrolluar llogaritë.
- Çka nëse unë jam shumë i ri për të pasur një kartë krediti apo llogari bankare? Pyesni prindërit tuaj për të nënshkruar për ju.

Ndiqni këtë lidhje për të të bëjë një donacion TANI dhe klikoni mbi 'të bëjë një donacion' button.

Related topics: