Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan Man Donerer Med PayPal?

Donasjoner er verdsatt og vil bidra til å dekke utgiftene ved å drive dette nettstedet. Å donere, klikker du bare på PayPals 'Make A Donation' knappen på hovedsiden og følg instruksjonene.

Det er gratis å sende donasjoner via PayPal. Personlige kontoer kan du sende donasjoner fra din brukskonto, debetkort eller kredittkort. Midlene er også beskyttet. En hengelås bør være synlig i bunnen av PayPal side, noe som betyr at siden er kryptert og sørger for at dine data er trygge.

Andre spørsmål og svar:
- Er det en annen måte å donere? Ikke på denne tiden, beklager!
- Hva om jeg ikke har et kredittkort eller debetkort? PayPal aksepterer også sjekke kontoer.
- Hva om jeg er for ung til å ha et kredittkort eller bankkonto? Be dine foreldre til å registrere seg for deg.

Følg denne linken for å lage en donasjon NÅ og klikk på 'Make a Donation' -knappen.