Ndihmë

NEW ARTICLE

Cilat janë të arriturat kryesore të Polyglot Club?On June 2013, website ka 405,000 anëtarë në mbarë botën, duke përfshirë 82,000 në Francë dhe 40,000 në Paris .

Kontrolloni sa anëtarë janë regjistruar NOW!

Një mesatare prej 6000 vizitorë në ditë në vend (Burimi: Google Analytics).

Transmetua në kanalet kryesore televizive franceze ( TF1 , France 3 kombëtar dhe rajonal, France 2, M6, Arte, Direct 8, NRJ Paris), në radio (Europe 1, RFI, France Inter, Francë Bleue), gazetë (Télérama, Le Nouvel Observateur, France Soir, Courrier International, Le Français dans le Monde). Më shumë informacion 'Ata flasin për ne,' seksioni.

Një rrjet prej më shumë se vendet 200 dhe ambasadorë rajoneve dhe takimet e organizuara në mbi 50 vende me pjesët më aktive: Moskë, Budapest, Shanghai, Madrid, Lyon, Valencia, Marsejë, Nantes, Lilles, Toronto, Guadalajara (Meksikë), Ekuador, Bukuresht, Stokholm, Helsinki ...

Kontrollo të gjitha rrjetet Polyglot Club këtu.

Takimet e gjuhës dhe shkëmbimit kulturor janë të organizuara pothuajse çdo ditë në Paris, me një mesatare prej 150 pjesëmarrësit. Disa parti të mblidhen deri në 600 njerëzve.

Dy zyrtare e çmimeve:
- 2007 Fituesi i Label Gjuhëve Evropiane (Bashkimi Evropian),
- Dhe 2010 Awards e Ekselencës Multikulturor Forumit për Zhvillim të Qëndrueshëm.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All