Ndihmë

NEW ARTICLE

Cila është historia e Polyglot Club?Faqja e internetit është krijuar dhe zhvilluar nga Vincent Scheidecker. Ajo ka qenë në internet për herë të parë në 2003.

Patrick Rousseau u bashkuan në 2005 për të krijuar dhe zhvilluar ngjarjet e 'jetës reale' dhe për të sjellë ekspertizën e tij në arsimimin në gjuhën e huaj.

Kush janë themeluesit Polyglot Club?

Related topics: