Ndihmë

NEW ARTICLE

A kam nevojë për pajisje të veçantë për të përdorni faqen e internetit Polyglot Club?Për të përdorur faqen e internetit të Polyglot Club, ju do të duhet një kompjuter (ose një pajisje tjetër celulare) dhe një lidhje interneti. Një mikrofon dhe një kamerë janë të nevojshme nëse përdorni href="http://skype.com" > Skype .

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  1 All