Ndihmë

NEW ARTICLE

Si të përdorni Polyglot Club Chat?Si për të hyrë në chat?
Polyglot Cub ka një dhomë chat që punon në program që ju përdorni për të parë faqet e internetit. Ju nuk keni për të shkarkuar ose instaluar ndonjë softuer të veçantë për të përdorur atë. Pas logging in faqen e internetit PolyglotClub.com, ju vetëm duhet të klikoni në linkun 'dhomë Chat' në panelin kryesor të majtë, ose vetëm klikoni në butonin e mëposhtëm:

Futni Chat NOW!

Prisni disa sekonda para se të hyjnë në dhomë chat.
Ju mund të shtypni mesazhet tuaja në kutinë për futjen e tekstit (3). Në anën e djathtë të ekranit, ka një listë të të gjithë përdoruesve të lidhur në chatroom (2). Ju mund të kontrolloni se kush është online në çdo kohë të veçantë. Në dritaren kryesore, ju mund të shihni mesazhet e dërguara fundit (1).
Kjo është se si dhoma jonë chat duket si:

1. Mesazhet e fundit dërguara
2. Përdoruesit internet
Kutia 3. Text për të shtypni mesazhet tuaja

Dhomë është e hapur për të gjithë përdoruesit poliglot dhe mund të arrihen në çdo kohë. Megjithatë, në qoftë se ju dëshironi të praktikoni një gjuhë të veçantë, kontrolloni zonën orare e vendeve ku kjo gjuhë flitet për të pasur një ide se çfarë është koha më e mirë për t'u bashkuar me chat.
Nicks:
Të Nicks (shkurtra për pseudonime) i përdoruesve online janë paraqitur në anën e djathtë të dritares. Vini re që jo të gjithë është duke biseduar në të vërtetë. Disa njerëz hyjnë në bisedë duke bërë diçka tjetër, kështu që të jetë i durueshëm në qoftë se ajo merr një kohë për ta për të përgjigjeni mesazheve tuaja.
Nicks janë Polyglot Club usernames pasuar nga shkronjat '_p'. Tezat karaktere janë shtuar emrin e përdoruesit për qëllime teknike.

- Nicks në të kuqe: përdoruesit të cilët janë aktualisht të shtypni mesazhe
- Nicks në gri: përdoruesit të cilët janë larg

Tregoj njerëzit që ju nuk jeni atje:
Për të të treguar njerëzve se ju jeni larg nga tastierën tuaj, ju mund të përdorni komandën larg. Për shembull, në qoftë se ju shkruani:
/ Larg unë do të kthehet më vonë
Njerëz Everytime ju dërgoj një mesazh privat, ata do të shohin këtë mesazh (dmth unë do të kthehet më vonë). Kur ju jeni kthyer, vetëm lloji / mbrapa për të hequr gjendjen larg nga nick tuaj. Mos harroni të gjithmonë të shtypni një plagë (/) para komandave.
Operatorët:
Ju mund të hasni një ose më shumë Operatorët chatroom (moderatorët, administratorëve) me një yll të ardhshëm në nick të tyre. Ata moderuar chatroom, duke u siguruar se ajo është duke u përdorur siç duhet, dhe zbatimin e Politikës PolyglotClub.
Ato ndihmojnë përdoruesit dhe ndalimin sillen keq njerëzit nga dhoma. Mos ngurroni të pyesni ata për ndihmë.

Smilies:
Ju mund të futur smilies me opsionin Fytyrat ose nga shtypja kodet e tyre. Për shembull, :) gjeneron një fytyrë të qeshur.
Duke përdorur përkthyes:
Për të përdorur funksion të përkthimit, klikoni mbi 'Translation'.
- Pjesa e parë shembullin e mësipërm do të thotë: 'Unë dua që ju të përkthyer mesazhet e mia në rumun'
- Pjesa e dytë do të thotë: 'Unë dua që ju të përkthyer mesazhet e njerëzve të tjerë në anglisht'

Thirrja vëmendjen e njerëzve
Ju nuk duhet të përdorni shkronja kapitale ose të përsëritur vetes shumë herë për të tërhequr vëmendjen e njerëzve. Një mënyrë e mirë për të bërë këtë është të shkruani nofkat e përdoruesve. Ju mund të bëni atë duke shtypur shkronjat e para të një nick dhe pastaj Tab.
Mesazhet Private (kryeministrat)
Nëse dëshironi të kontaktoni një përdoruesin në privat, ju mund PM (mesazh personal) atij / asaj. Në mënyrë që të vazhdojë një bisedë në privat (me një bashkëbisedues në një kohë), ju duhet të klikoni dy herë mbi ndonjë nga Emrat e përdoruesve në anën e djathtë të kutisë kryesore e tekstit. Kjo do të shkaktojë një dritare tab ku ju mund të shkëmbyer privatisht. Asnjë User tjetër atëherë do të jetë në gjendje për të lexuar tekstin tuaj, ose të angazhohen në bisedë tuaj.
Ju mund të bisedoni me përdorues të tjerë privatisht. Ju lutem, pyesni atyre leje në dhomë para se të dërgoni ndonjë mesazh privat.
Ju mund të bisedoni në dhomë dhe në kryeministrave të shumta në të njëjtën kohë. Përdorni skeda në krye të ekranit për të bie në ujdi gjitha nivelet e dritareve të ndryshme.
Shiko profilin e përdoruesit
Ju gjithashtu mund të shikoni profilin e përdoruesve të tjerë PolyglotClub me të cilët ju jeni të biseduar. Vetëm klikoni një njeri emrin në listë dhe pastaj mbi 'Profili'.
Anëtarët duke injoruar
Nëse ju nuk më pëlqen dikush, por ato nuk janë domosdoshmërisht shkelur rregullat, ju mund të thjesht të bllokojë mesazhet e tyre.
Vetëm klikoni një njeri emrin në listë dhe më pas në 'Ignore'. Ju nuk do të shihni mesazhet nga ajo përdorues të veçantë.
Ju gjithashtu mund të shtypni linjat e mëposhtme për të bërë këtë (të ndryshuar nick nga pseudonimi i personit bezdisshëm):

/ Injorojnë nofkën - Ignore e përdoruesit në këtë dhomë
/ Mos shperfill perdoruesin nick - Mos shperfill perdoruesin përdorues në këtë dhomë
/ Heshtje + nick - Ignore përdorues në PM
/ Heshtje -nick - Mos shperfill perdoruesin përdorues në PM
Çfarë sistemi është përdorur nga poliglot Chat?
Polyglot Club përdor Mibbit , një klient web-based për shfletuesit modern web që mbështet Internet Relay Chat (IRC) duke përdorur Ajax dhe Java teknologjisë. Ndërfaqja Mibbit s përdorues vepron tërësisht brenda një shfletues dhe nuk kërkon instalimin e ndonjë programi në kompjuterin e përdoruesit. IRC (Internet Relay Chat) është një protokoll Internet cili lejon njerëzit të komunikojnë me njëri-tjetrin në kohë reale në një mjedis të bazuar teksti. Më shumë informacion në Wikipedia

Related topics:

Comments