Sådan bruger Polyglot Club Chat?

Hvordan at komme ind i Chatroom?
Polyglot Cub har et chatrum, der virker på det program, du bruger til at se hjemmesider. Du behøver ikke at downloade eller installere noget speciel software til at bruge det. Når du er logget på PolyglotClub.com hjemmeside, skal du blot klikke på linket 'Chat room' på de vigtigste venstre panel, eller bare klikke på følgende knap:

Indtast Chat NU!

Vent et par sekunder, før ind i chatten.
Du kan skrive dine egne beskeder i tekstfeltet (3). På højre side af skærmen, er der en liste over alle de brugere, der er tilsluttet Chatroom (2). Du kan kontrollere, hvem der er online på et givent tidspunkt. På hovedvinduet kan du se de sidste sendte beskeder (1).
Dette er, hvordan vores chatrum ser ud:

1. Sidste meddelelser, der sendes
2. Brugere online
3. Tekstboks for at skrive dine egne beskeder

Værelset er åben for alle Polyglot brugere og kan tilgås når som helst. Men hvis du vil øve et bestemt sprog, skal du kontrollere tidszone af de lande, hvor sproget tales til at have en idé om, hvad der er det bedste tidspunkt at deltage i chatten.
Nicks:
De nicks (kort for øgenavne) af online-brugere er vist på den højre side af vinduet. Bemærk, at ikke alle som chatter faktisk. Nogle mennesker ind på chatten, mens du gør noget andet, så vær tålmodig, hvis det tager et stykke tid for dem at svare på dine beskeder.
Nicks er Polyglot Club brugernavne efterfulgt af bogstaverne '_P'. Specialer tegn er blevet tilføjet til dit brugernavn til teknisk brug.

- Nicks i rødt: brugere, der i øjeblikket skriver beskeder
- Nicks i grå: brugere, der er væk

Fortæl folk, du ikke er der:
At fortælle folk, at du er væk fra dit tastatur, kan du bruge den væk kommando. For eksempel, hvis du skriver:
/ Væk jeg vil være tilbage senere
Everytime folk sende dig en privat besked, vil de se, at budskabet (dvs. jeg vil være tilbage senere). Når du er tilbage, så skriv / tilbage for at fjerne den væk status fra dit nick. Glem ikke at altid skrive en skråstreg (/) før kommandoer.
Operatører:
Du kan støde en eller flere Chatroom Operators (moderatorer, administratorer) med en stjerne ved siden af ​​deres hak. De moderate chatrummet, og sørg for, at det bliver brugt rigtigt, og gennemførelse af PolyglotClub Policy.
De hjælper brugere og forbyde opføre sig dårligt folk fra værelset. Du er velkommen til at bede dem om hjælp.

Smilies:
Du kan indsætte smilies med Smilies option eller ved at skrive deres koder. For eksempel :) genererer et smilende ansigt.
Brug af oversætteren:
Hvis du vil bruge oversættelsen funktionen, skal du klikke på 'oversættelse'.
- Den første del af ovenstående eksempel betyder: 'Jeg vil have dig til at oversætte mine budskaber til rumænsk'
- Den anden del betyder: 'Jeg vil have dig til at oversætte budskaberne fra andre mennesker til engelsk'

Opkald folks opmærksomhed
Du bør ikke bruge store bogstaver eller gentage dig selv mange gange at kalde folks opmærksomhed. En bedre måde at gøre det er at skrive brugernes nicks. Du kan gøre det ved at skrive de første bogstaver i et nick og derefter Tab.
Private beskeder (PMS)
Hvis du ønsker at kontakte en bruger i privat, kan du PM (Personal Message) ham / hende. For at fortsætte en samtale i privat (med én samtalepartner ad gangen), skal du dobbeltklikke på en af ​​Brugernavne på højre side af de vigtigste tekstfelt. Dette vil udløse en fane vindue, hvor du kan udveksle privat. Ingen anden Brugeren vil derefter være i stand til at læse din tekst, eller deltage i samtalen.
Du kan tale med andre brugere privat. Spørg dem tilladelse i rummet, før du sender nogen privat besked.
Du kan chatte i rummet og i flere PM'er på samme tid. Brug fanerne øverst på skærmen for at bytte accross de forskellige vinduer.
Se en brugerprofil
Du kan også se profilen af ​​andre PolyglotClub brugere med hvem du chatter. Bare klik en en brugernavn på listen og derefter på 'Profil'.
Ignorerer medlemmer
Hvis du ikke kan lide nogen, men de er ikke nødvendigvis overtræder reglerne, kan du blot blokere deres budskaber.
Bare klik en en brugernavn på listen og derefter på 'Ignorer'. Du vil ikke se beskeder fra denne bruger.
Du kan også skrive følgende linjer til at gøre det (ændre nick ved kaldenavnet på den irriterende person):

/ Ignore nick - Ignorer brugeren i dette rum
/ Fjern ignorering nick - fjern ignorering brugeren i dette rum
/ Stilhed + nick - Ignorer brugeren i PM
/ Tavshed -Nick - fjern ignorering brugeren i PM
Hvilket system bruges af Polyglot Chat?
Polyglot Club bruger Mibbit , en web-baseret klient til moderne webbrowsere, der understøtter Internet Relay Chat (IRC) ved hjælp af Ajax og Javascript-teknologi. Mibbit brugergrænseflade fungerer helt inden en webbrowser og kræver ikke installation af software på brugerens computer. IRC (Internet Relay Chat) er en internetprotokol, der giver folk mulighed for at kommunikere med hinanden i realtid i en tekst baseret miljø. Yderligere information på Wikipedia