Hoe gebruik je de Polyglot Club Chat?

Hoe de Chatroom te voeren?
Polyglot Cub heeft een chatroom die werkt op het programma dat u gebruikt om websites te bekijken. Je hoeft niet aan een speciale software om het te gebruiken te downloaden of te installeren. Na het inloggen in de PolyglotClub.com website, je hoeft alleen maar te klikken op de link 'Chatroom' op de belangrijkste linker paneel, of klik op de volgende knop:

Voer nu de Chat!

Wacht een paar seconden voordat u de chat room.
U kunt uw eigen berichten te typen in het tekstvak (3). Aan de rechterkant van het scherm, is er een lijst van alle gebruikers aangesloten op de Chatroom (2). U kunt controleren wie er online is op een bepaald moment. Op het hoofdvenster kunt u zien de laatste verzonden berichten (1).
Dit is hoe onze chat room eruit ziet:

1. Laatste berichten
2. Gebruikers online
3. Tekst voor het invoeren van uw eigen berichten

De zaal is open voor alle Polyglot gebruikers en kan worden geraadpleegd op elk gewenst moment. Echter, als je wilt naar een specifieke taal te oefenen, controleer dan de tijdzone van de landen waar die taal wordt gesproken om een ​​idee van wat is de beste tijd om lid te worden van de chat gebruik te hebben.
Nicks:
De nicks (kort voor nicknames) van internetters worden getoond op de rechterkant van het venster. Merk op dat niet iedereen zit te chatten in feite. Sommige mensen voeren het chat terwijl het doen van iets anders, dus wees geduldig als het duurt een tijdje voor hen om te antwoorden op uw berichten.
Nicks zijn Polyglot Club gebruikersnamen, gevolgd door de letters '_Blz'. Scripties tekens zijn toegevoegd aan je gebruikersnaam voor technische doeleinden.

- Nicks in het rood: gebruikers die op dit moment het typen van berichten
- Nicks in grijs: gebruikers die weg zijn

Vertel mensen u er niet bent:
Aan mensen die je weg bent van je toetsenbord te vertellen, kan je de weg commando gebruiken. Bijvoorbeeld, als u typt:
/ Away Ik kom terug later
Everytime mensen sturen u een privé bericht, zullen ze die boodschap te zien (dus ik kom terug later zijn). Als je terug bent, typt u net / terug naar de weg de status van je nick te verwijderen. Vergeet niet om altijd typ een schuine streep (/) voor opdrachten.
Operatoren:
U kunt een of meer Chatroom Operators (moderators, beheerders) tegenkomen met een ster naast hun nick. Ze modereren de Chatroom, zorg ervoor dat deze correct wordt gebruikt, en de uitvoering van het Polyglotclub Policy.
Ze helpen de gebruikers en te verbieden zich misdragende mensen uit de kamer. Voel je vrij om te vragen om hulp.

Smileys:
U kunt smilies invoegen met de optie Smileys of door hun codes te typen. Bijvoorbeeld :) genereert een lachend gezicht.
De vertaler:
De vertaling functie te gebruiken, klik op 'Vertaling'.
- Het eerste deel van het bovenstaande voorbeeld betekent: 'Ik wil dat je mijn boodschappen te vertalen naar Roemeens'
- Het tweede deel betekent: 'Ik wil dat je de boodschappen van andere mensen te vertalen in het Engels'

Het roepen van de aandacht van mensen
Je mag geen hoofdletters te gebruiken of te herhalen zelf vele malen de aandacht van mensen te bellen. Een betere manier om dat te doen is om nicks gebruikers 'te typen. U kunt dat doen door het intikken van de eerste letters van een nick en dan Tab.
Privé berichten (PM)
Wilt u contact opnemen met een gebruiker in prive, je kan PM (Personal Message) hem / haar. Om een ​​gesprek voort te zetten in prive (met één gesprekspartner tegelijk), moet u dubbelklikken op een van de gebruikersnamen aan de rechterkant van de belangrijkste tekstvak. Dit zal een tab venster waarin u particulier kan uitwisselen triggeren. Geen enkele andere gebruiker zal dan in staat zijn om uw tekst te lezen, of zich bezighouden met uw gesprek.
U kunt particulier aan andere gebruikers praten. Vraag hen toestemming op de kamer voor het verzenden van een privé-bericht.
U kunt chatten in de kamer en in meerdere PM's op hetzelfde moment. Gebruik de tabbladen aan de bovenkant van het scherm om te wisselen de overkant van de verschillende vensters.
Een profiel bekijken
Je kan het profiel van andere PolyglotClub gebruikers met wie je chat ook bekijken. Klik op een gebruikersnaam in de lijst en klik dan op "Profiel".
Het negeren van de leden
Als je niet van iemand, maar ze zijn niet per se het overtreden van de regels mag je gewoon hun berichten te blokkeren.
Klik slechts één een gebruikersnaam in de lijst en vervolgens op 'Negeren'. U zult geen berichten zien van die bepaalde gebruiker.
U kunt ook de volgende regels om dit te doen (nick veranderen door de bijnaam van de vervelende persoon):

/ Negeren nick - Negeer de gebruiker in deze kamer
/ Niet meer negeren nick - niet meer negeren van de gebruiker in deze kamer
/ Stilte + nick - Negeer de gebruiker in PM
/ Zwijgen -Nick - niet meer negeren van de gebruiker in PM
Welk systeem wordt gebruikt door de Polyglot Chat?
Polyglot Club maakt gebruik van Mibbit , een web-based client voor moderne web browsers die Internet Relay Chat (IRC) ondersteunt met behulp van Ajax en Javascript-technologie. Mibbit's user interface werkt geheel binnen een webbrowser en geen installatie van software op de computer van de gebruiker nodig. IRC (Internet Relay Chat) is een internet protocol dat mensen in staat stelt om te communiceren met elkaar in real-time in een tekst gebaseerde omgeving. Meer informatie op Wikipedia