Súgó

NEW ARTICLE

How to use the Polyglot Club Chat?Hogyan adjuk meg a chat?
Polyglot Cub egy chat-szobában, hogy működik a program, amit használni, hogy megtekinthesse weboldalak. Nem kell letölteni vagy telepíteni semmilyen speciális szoftver használatára. Bejelentkezés után a PolyglotClub.com honlapján, csak ki kell kattintson a linkre 'Chat szoba' a fő bal oldali panelen, vagy kattintson az alábbi gombra:

Írja be a chat-hez!

Várjon néhány másodpercet, mielőtt belép a szobába.
Beírhatja a saját üzeneteket a szövegbeviteli mezőbe (3). A jobb oldalon a képernyő, van egy listát az összes kapcsolódó felhasználók a chat (2). Meg tudja nézni, ki van online egy adott időpontban. A fő ablakban láthatjuk az utolsó küldött üzenetek (1).
This is how our chat room looks like:

1. Last messages sent
2. Users online
3. Text box for typing your own messages

The room is open to all Polyglot users and may be accessed at any time. However, if you want to practise a specific language, check the time zone of the countries where that language is spoken to have an idea of what is the best time to join the chat.
Nicks:
A nickek (rövid név) online felhasználók megjelennek a jobb oldalon az ablak. Figyeljük meg, hogy nem mindenki beszélget valójában. Vannak, akik be a chat közben valami mást csinál, legyünk türelemmel, ha időbe telik, amíg az ő feladatuk válaszolni, hogy az üzeneteket.
Nicks is Polyglot Club felhasználónevek majd a leveleket '_p'. Tézisek karakter bővült a felhasználónevét műszaki célokra.

- Nicks piros: a felhasználók, akik jelenleg gépelés üzenetek
- Nicks szürke: a felhasználók, akik távol vannak

Mondd meg az embereknek nincs ott:
Azt mondani az embereknek, hogy távol van a billentyűzeten, akkor használhatja a távol parancsot. Például, ha beírja:
/ Re érek vissza később
Ahányszor az emberek küldjön egy privát üzenetet, akkor azt fogja látni, hogy az üzenetet (azaz leszek vissza később). Amikor visszatértek, írja / vissza, hogy távolítsa el a távol állapotát a nick. Ne felejtsd el, hogy mindig írja a perjel (/) előtt parancsokat.
Szereplők:
Akkor találkozhat egy vagy több chat üzemeltetők (moderátorok, adminisztrátorok) és egy csillag jelenik meg a neveiket. Moderálják a chat, ügyelve arra, hogy megfelelően használják fel, és végrehajtja a PolyglotClub Policy.
Ezek segítségével a felhasználók és a tilalom működött az embereket a szobából. Nyugodtan kérdezz tőlük segítséget.

Emotikonokat:
Illeszthet smiley a smiley-k vagy az opcionális begépelése kódokat. Például :) generál egy mosolygó arcot.
A fordító:
Ahhoz, hogy a fordítási funkciót, kattintson a 'Translation'.
- Az első rész a fenti példában azt jelenti: 'Azt akarom, hogy lefordítani az üzeneteket, hogy a román'
- A második rész azt jelenti: 'Azt akarom, hogy lefordítani az üzeneteket más emberek English'

Calling emberek figyelmét
Nem szabad használni nagybetűkkel vagy ismételje magát többször hívni az emberek figyelmét. A jobb módja annak, hogy az, hogy írja felhasználók nevekre. Megteheti, hogy beírja az első betűjét a nick majd Tab.
Privát üzenetek (PM)
Ha kapcsolatba kíván lépni a Felhasználó a saját, akkor PM (Personal Message) vele / neki. Annak érdekében, hogy továbbra is egy beszélgetés négyszemközt (egy beszélgetőpartner egy időben), akkor duplán kell kattintson bármelyik felhasználónevek a jobb oldalon a fő mezőbe. Ez el fogja indítani a lap ablakot, ahol kicserélik magántulajdonban. Nincs más felhasználó képes lesz arra, hogy olvassa el a szöveget, vagy vegyenek részt a beszélgetésben.
Meg lehet beszélni a többi felhasználó magántulajdonban. Kérje nekik engedélyt a szobában, mielőtt elküldöd a privát üzenetet.
Lehet beszélgetni a szobában, és több PM egyidejűleg. A lapok a képernyő tetején, hogy a csere Átfedés a különböző ablakok.
Tekintse meg a felhasználói profil
Ön is megtekintheti a profil más PolyglotClub felhasználók, akivel beszélgetni. Csak kattintson egy egy felhasználónevet a listán, majd a 'Profil'.
Figyelmen kívül hagyva a tagok
Ha nem tetszik valaki, de nem feltétlenül a szabályokat megsértő, akkor egyszerűen blokkolja az üzeneteiket.
Csak kattintson egy egy felhasználónevet a listán, majd a 'Ignore'. Nem fogja látni az üzeneteket, hogy az adott felhasználó.
Azt is írja a következő sorokat, hogy erre (nick változtatni a beceneve a bosszantó fő):

/ Ignore nick - Figyelmen kívül hagyja a felhasználó ebben a szobában
/ Mellőzés feloldása nick - mellőzés feloldása a felhasználó ebben a szobában
/ Silence + nick - Figyelmen kívül hagyja a felhasználó PM
/ Elhallgattatni -nick - mellőzés feloldása a felhasználó PM
Mi rendszert használ a Polyglot Chat?
Polyglot Club használ mibbit , a web-alapú kliens a modern böngészők, amely támogatja az Internet Relay Chat (IRC) Ajax és Javascript technológiát. Mibbit felhasználói felülete működik teljes egészében egy webböngészőt, és nem igényel semmilyen szoftvert telepíteni a felhasználó számítógépén. IRC (Internet Relay Chat) egy internetes protokoll, amely lehetővé teszi az emberek kommunikálnak egymással valós időben egy szöveges környezetben indul el. További információ a Wikipedia

Related topics:

Comments