Hulp

NEW ARTICLE

Hoe die Poliglot Club Chat om te gebruik?

Hoe die Chatroom te betree?
Veeltalige welpie het 'n chat room wat werk op die program wat jy gebruik om webtuistes te sien. Jy hoef nie te laai of te installeer enige spesiale sagteware om dit te gebruik. Na aan te meld in die PolyglotClub.com webwerf, jy hoef net te kliek op die skakel 'Chat room' op die hoof linker paneel, of kliek net op die volgende knoppie:

Tik die chat nou!

Wag 'n paar sekondes voor die aanvang van die chat kamer.
Jy kan jou eie boodskappe in die teks boks (3). Op die regterkant van die skerm, daar is 'n lys van al die gebruikers wat aan die Chatroom (2). Jy kan sien wie is online op enige gegewe tyd. Op die hoof venster, kan jy sien die laaste boodskappe gestuur (1).
Dit is hoe ons chat kamer lyk soos:

1. Laaste boodskappe gestuur
2. Gebruikers aanlyn
3. teks boks vir tik jou eie boodskappe

Die kamer is oop vir alle Poliglot gebruikers en kan verkry word op enige tyd. Maar, as jy wil 'n bepaalde taal te oefen, check die tyd sone van die lande waar die taal gepraat word 'n idee van wat is die beste tyd om die chat te sluit te hê.
Nick:
Die nicks (kort vir byname) van die aanlyn gebruikers word gewys op die regterkant van die venster. Let daarop dat nie almal gesels in werklikheid. Sommige mense voer die chat terwyl doen iets anders, so wees geduldig as dit neem 'n rukkie vir hulle om te antwoord op jou boodskappe.
Nick is Poliglot Club gebruikers gevolg deur die letters '_p'. Tesisse karakters is bygevoeg by jou gebruikersnaam vir tegniese doeleindes.

- Nicks in rooi: gebruikers wat tans tik boodskappe
- Nicks in grys: gebruikers wat weg

Vertel mense wat jy nie daar is nie:
Mense wat jy weg is van jou sleutelbord te vertel, kan jy die weg opdrag gebruik. Byvoorbeeld, as jy tik:
/ Weg sal ek later terug
Every mense aan jou stuur 'n privaat boodskap, sal hulle die boodskap sien (maw ek sal later terug wees). Tik net wanneer jy terug is / terug die weg status van jou nick te verwyder. Moenie vergeet om altyd tik 'n streep (/) voordat opdragte.
Operateurs:
Jy kan een of meer Chatroom Operateurs (moderators, administrateurs) met 'n ster langs hul Nick teëkom. Hulle modereer Chatroom, om seker te maak dat dit behoorlik gebruik word, en die implementering van die PolyglotClub Beleid.
Hulle help gebruikers en verbied hang mense uit die kamer. Voel vry om te vra vir hulp.

Smilies:
Jy kan voeg smilies met die Smilies opsie of deur te tik hul kodes. Byvoorbeeld, :) genereer 'n glimlaggende gesig.
Met behulp van die vertaler:
Die vertaling funksie te gebruik, kliek op 'vertaal'.
- Die eerste deel van die bogenoemde voorbeeld beteken: 'Ek wil hê jy my boodskappe te vertaal in Roemeens'
- Die tweede deel beteken: 'Ek wil hê jy die boodskappe van ander mense te vertaal na Engels'

Oproep om mense se aandag
Jy moet nie hoofletters gebruik of herhaal jouself baie keer mense se aandag te bel. 'N beter manier om dit te doen, is om die gebruikers se nick te tik. Jy kan dit doen deur die eerste letters van 'n Nick tik en dan Tab.
Privaat boodskappe (PM)
As jy wil 'n gebruiker te kontak in private, jy kan PM (Persoonlike Boodskap) hom / haar. Ten einde 'n gesprek voort te sit in private (met een gesprek op 'n tyd), wat jy nodig het om te dubbel-kliek op enige van die Gebruikername op die regterkant van die hoof teks boks. Dit sal sneller 'n blad venster waar jy privaat kan ruil. Geen ander gebruiker sal dan in staat wees om jou teks te lees, of betrokke te raak in die gesprek.
Jy kan praat met ander gebruikers in die eensaamheid. Vra hulle asseblief toestemming in die kamer voor die stuur van 'n private boodskap.
Jy kan gesels in die kamer en in verskeie PMs op dieselfde tyd. Gebruik die oortjies aan die bokant van die skerm te ruil regoor die verskillende vensters.
Kyk na 'n gebruiker profiel
Jy kan ook die profiel van ander PolyglotClub gebruikers met wie jy gesels. Kliek net op een een gebruikersnaam op die lys en dan op 'Profile'.
Ignoreer lede
As jy nie hou van iemand, maar hulle is nie noodwendig die oortreding van die reëls, kan jy eenvoudig blok hul boodskappe.
Kliek net op een een gebruikersnaam op die lys en dan op 'Ignoreer'. Jy sal nie boodskappe sien wat spesifieke gebruiker.
Jy kan ook tik die volgende lyne om dit te doen (bynaam verander deur die bynaam van die irriterende persoon):

/ Ignoreer Nick - Ignoreer die gebruiker in hierdie kamer
/ Nie meer ignoreer Nick - nie meer ignoreer die gebruiker in hierdie kamer
/ Stilte + Nick - Ignoreer die gebruiker in PM
/ Stil -nick - nie meer ignoreer die gebruiker in PM
Wat gebruik word deur die Poliglot Chat?
Veeltalige Club gebruik Mibbit , 'n web-gebaseerde kliënt vir die moderne webblaaiers wat ondersteun Internet Relay Chat (IRC) met behulp van Ajax en JavaScript-tegnologie. Mibbit se user bedryf heeltemal binne 'n webblaaier en nie die installering van enige sagteware op die gebruiker se rekenaar verg. IRC (Internet Relay Chat) is 'n internet-protokol wat mense toelaat om met mekaar in reële tyd in 'n teks gebaseerde omgewing te kommunikeer. Meer inligting oor Wikipedia