Hulp

NEW ARTICLE

Hoe die Chatroom oop te maak in 'n aparte venster?

As jy enige probleme met die gebruik van die chatroom met die skakel wat tans beskikbaar is in die menu, soos:

- Die chat open in dieselfde blad / venster en jy kan nie ander bladsye sonder die verlies van jou verband besoek;
- Die venster grootte / afmetings / wat ook al is ongemaklik;
- Jy kan nie menu items soos Smiles of Colors gebruik;

Probeer om die chat in 'n nuwe venster van jou browser oop te maak (of 'n nuwe blad, indien moontlik) deur regs te klik op die Chat Room skakel in die spyskaart en dan kies 'Open in 'n nuwe venster' of 'Open in 'n nuwe blad 'onderskeidelik as jou browser kan jy om dit te doen.

As die probleem voortduur, moet jy dalk die direkte skakel na Mibbit wat onder (asseblief vervang YourNick_p met jou eie bynaam) te gebruik:
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Hopelik sal die bogenoemde kwessies gou opgelos word. In die tussentyd, kan jy probeer om hierdie oplossings te gebruik.