Βοήθεια

Πώς να ανοίξετε το Chatroom σε ξεχωριστό παράθυρο;Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη χρήση του chatroom με τον σύνδεσμο που διατίθενται σήμερα στο μενού, όπως:

- Η συνομιλία ανοίγει στην ίδια καρτέλα / παράθυρο και δεν μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες σελίδες χωρίς να χάνετε τη σύνδεσή σας?
- Το μέγεθος του παραθύρου / αναλογίες / ό, τι είναι άβολα?
- Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία μενού, όπως χαμόγελα ή χρώματα?

Προσπαθήστε να ανοίξει τη συζήτηση σε ένα νέο παράθυρο του browser σας (ή μια νέα καρτέλα, αν είναι δυνατόν), κάνοντας δεξί κλικ στο σύνδεσμο Δωμάτιο Chat στο μενού και, στη συνέχεια, επιλέγοντας 'Άνοιγμα σε νέο παράθυρο' ή 'Άνοιγμα σε νέα καρτέλα 'αντίστοιχα αν ο browser σας επιτρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την άμεση σύνδεση με Mibbit που είναι κάτω (παρακαλώ αντικαταστήστε YourNick_p με το δικό σας ψευδώνυμο):
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Ας ελπίσουμε ότι, τα ανωτέρω θέματα θα λυθούν σύντομα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λύσεις.

Related topics: