Sådan åbnes Chatroom i et separat vindue?

Hvis du har problemer med at bruge chatroom med linket i øjeblikket tilgængelig i menuen, såsom:

- Chatten åbner i samme fane / vindue, og du kan ikke besøge andre sider uden at miste din forbindelse;
- Vinduets størrelse / proportioner / hvad er ubehageligt;
- Du kan ikke bruge menupunkter såsom smil eller farver;

Prøv at åbne chatten i et nyt vindue i din browser (eller en ny fane, hvis det er muligt) ved at højreklikke på kanaler linket i menuen, og derefter vælge 'Åbn i nyt vindue' eller 'Åbn i et nyt faneblad 'henholdsvis hvis din browser tillader dig at gøre det.

Hvis problemet fortsætter, skal du måske bruge den direkte forbindelse til Mibbit hvilket er under (venligst erstatte YourNick_p med dit kaldenavn):
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Forhåbentlig vil de ovennævnte problemer løses hurtigt. I mellemtiden kan du prøve at bruge disse løsninger.