Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të hapur chatroom në një dritare të veçantë?Nëse keni ndonjë problem duke përdorur chatroom me linkun aktualisht në dispozicion në menynë, të tilla si:

- Chat hapet në të njëjtën tab / dritare dhe ju nuk mund të vizitoni faqet e tjera pa humbur lidhjen tuaj;
- Madhësia dritare / proporcione / çdo gjë janë të pakëndshme;
- Ju nuk mund të përdorni menu items tilla si Smiles apo Colors;

Përpiqen për të hapur chat në një dritare të re të shfletuesit tuaj (ose një skedë të re, nëse është e mundur) nga drejtë-duke klikuar në linkun Room Chat në menu dhe pastaj duke zgjedhur 'Open në një dritare te re' ose 'Open në një skedë të re 'përkatësisht nëse shfletuesi juaj ju lejon të bëni kështu.

Nëse problemi vazhdon, ju mund të kenë nevojë të përdorin lidhje të drejtpërdrejtë me Mibbit që është më poshtë (ju lutemi të zëvendësojë YourNick_p me vet pseudonimin tuaj):
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Shpresojmë, çështjet e përmendura më sipër do të zgjidhet së shpejti. Në ndërkohë, ju mund të përpiquni të përdorni këto zgjidhje.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  9  1  1  1 All