Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan du åpner Chatroom i et eget vindu?

Hvis du har noen problemer med å bruke chatterom med koblingen for tiden tilgjengelig i menyen, for eksempel:

- Chat åpnes i samme fane / vindu, og du kan ikke besøke andre sider uten å miste forbindelsen;
- Størrelsen på vinduet / proporsjoner / hva er ubehagelig;
- Du kan ikke bruke menyelementer som Smiles eller farger;

Prøv å åpne chatten i et nytt vindu i nettleseren din (eller en ny fane, hvis mulig) ved å høyreklikke på linken Chat Room i menyen og deretter velge 'Åpne i nytt vindu' eller 'Åpne i en ny fane 'henholdsvis hvis nettleseren tillater deg å gjøre det.

Hvis problemet vedvarer, må du kanskje bruke en direkte link til Mibbit som er under (vennligst erstatte YourNick_p med ditt eget kallenavn):
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Forhåpentligvis vil de ovennevnte problemene løses snart. I mellomtiden kan du prøve å bruke disse løsningene.