Help

Hoe open ik de Chatroom in een nieuw venster?

Als je problemen ondervindt met het gebruiken van de chatroom door de links die op dit moment beschikbaar zijn in het menu, zoals:

- de chat opent in dezelfde tab/hetzelfde venster en je kunt andere pagina's niet meer bezoeken zonder de verbinding te verbreken
- de schermgrootte/proporties/wat dan ook is onprettig;
- je kunt geen menu-onderdelen zoals Smileys en Kleuren gebruiken;

Probeer het venster te openen in een nieuw scherm van je browser (of een nieuwe tab, als dat mogelijk is) door met de rechter muisknop te klikken op de Chatroom link in het menu en te kiezen voor " Open in nieuw venster" of "Open in een nieuwe tab", afhankelijk van of je browser het toestaat.

Als het probbleem zich blijft voordoen kan je de directe link naar Mibbit hieronder gebruiken (vervang YourNick_p met je eigen nickname):
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Hopelijk zullen de bovengenoemde problemen snel opgelost worden. In de tussentijd kun je deze tijdelijke oplossingen gebruiken.