Ajuda

NOU ARTICLE

Com obrir la Sala de XAT en una finestra separada?

Si té algun problema en utilitzar la sala de xat amb l'enllaç disponible al menú, com per exemple:

- El xat s'obre a la mateixa pestanya / finestra i no es pot visitar altres pàgines sense perdre la connexió;
- La mida de la finestra / proporcions / el que sigui no se senten còmodes;
- No pot utilitzar els elements del menú com Smiles o els colors;

Proveu obrir el xat en una finestra nova del navegador (o una pestanya nova, si és possible), feu clic a l'enllaç de Xat en el menú i després seleccionant 'Obrir en una finestra nova' o 'Obrir en una nova pestanya ', respectivament, si el seu navegador permet que ho faci.

Si el problema persisteix, és possible que necessiti utilitzar l'enllaç directe a Mibbit que està per sota (reemplaci YourNick_p amb el seu propi sobrenom):
http://widget00.mibbit.com/?settings=935d10a40504f3c6ad11e4edeb1558db&channel=%23polyglot&server=irc.mibbit.com&noServerNotices=false&noServerMotd=true&autoConnect=true&nick=YourNick_p

Esperem que els problemes abans esmentats es resoldran aviat. Mentrestant, es pot tractar d'utilitzar aquestes solucions.