Ajuda

NOU ARTICLE

Com utilitzar el Xat en Polyglot Club?

Com entrar al Xat?
Políglota Cub té una sala de xat que treballa en el programa que s'utilitza per veure les pàgines web. No ha de descarregar ni instal·lar cap programari especial per utilitzar-lo. Després d'iniciar sessió al lloc web PolyglotClub.com, només has de fer clic a l'enllaç 'sala de xat' al panell principal esquerre, o simplement feu clic al següent botó:

Entreu al xat ARA!

Espereu uns segons abans d'entrar a la sala de xat.
Pot escriure els seus propis missatges al quadre d'entrada de text (3). A la part dreta de la pantalla, hi ha una llista de tots els usuaris connectats a la Sala de xat (2). Podeu comprovar que està en línia en qualsevol moment en particular. A la finestra principal, es pot veure els últims missatges enviats (1).
Així és com la nostra sala de xat es veu així:

1. Els últims missatges enviats
2. Els usuaris en línia
Quadre 3. Text per escriure els seus propis missatges

La sala està oberta a tots els usuaris poliglots i es pot accedir en qualsevol moment. No obstant això, si vols practicar un idioma específic, marqui la zona horària dels països on es parla aquest idioma per tenir una idea del que és el millor moment per unir-se a la conversa.
Nicks:
Els nicks (abreviatura de sobrenoms) d'usuaris es mostren a la part dreta de la finestra. Tingueu en compte que no tothom està xerrant en realitat. Algunes persones entren al xat mentre es fa una altra cosa, així que tingues paciència si es pren un temps perquè responguin als seus missatges.
Nicks són noms d'usuari Polyglot Club de seguit de les lletres '_p'. Tesi personatges han estat afegides al seu nom d'usuari per a fins tècnics.

- Nicks en vermell: els usuaris que estan actualment escrivint missatges
- Nicks en gris: els usuaris que estan lluny

Digues a la gent que no hi és:
Per dir-li a la gent que estigui prop del teclat, pot utilitzar la comanda de distància. Per exemple, si escriu:
/ Lluny Torno més tard
La gent cada vegada que envien un missatge privat, veuran que el missatge (és a dir Torno més tard). Quan torni, només has d'escriure / enrere per eliminar l'estat lluny del teu nick. No t'oblidis d'escriure sempre una barra (/) abans de comandes.
Operadors:
És possible que un o més operadors Chatroom (moderadors, administradors) amb un estel al costat del seu nick. Moderen el Xat, assegurant-se que està sent utilitzat adequadament, i la implementació de la Política Polyglotclub.
Ajuden els usuaris i prohibir a la gent mal comportament de l'habitació. No dubti a demanar ajuda.

Smilies:
Vostè pot inserir emoticones amb l'opció Smilies o escrivint els seus codis. Per exemple, :) genera una cara somrient.
Utilitzant el traductor:
Per utilitzar la funció de traducció, feu clic a 'Traducció'.
- La primera part de l'exemple anterior significa: 'Vull que traduir els meus missatges a romanès'
- La segona part vol dir: 'Vull que permet traduir els missatges d'altres persones a Anglès'

Cridar l'atenció de la gent
No ha d'usar majúscules o repetir moltes vegades per cridar l'atenció de la gent. Una millor manera de fer-ho és escriure nicks dels usuaris. Vostè pot fer això escrivint les primeres lletres d'un nick i després Tab.
Els missatges privats (PM)
Si desitja contactar amb un usuari en particular, pot PM (Missatge Personal) ell / ella. Per tal de seguir una conversa en privat (amb un interlocutor alhora), cal fer doble clic en qualsevol dels noms d'usuari en el costat dret del quadre de text principal. Això donarà lloc a una finestra de la fitxa on es poden intercanviar de forma privada. Cap altre usuari podrà llavors llegir el text, o participar en la conversa.
Vostè pot parlar amb altres usuaris de forma privada. Si us plau, els demanem permís a la sala abans d'enviar qualsevol missatge privat.
Vostè pot xatejar a la sala i en múltiples PMs al mateix temps. Utilitzeu les pestanyes a la part superior de la pantalla per canviar l'altre costat de les diferents finestres.
Veure el perfil de l'usuari
També podeu veure el perfil d'altres usuaris Polyglotclub amb el que està xatejant. Simplement feu clic en un un nom d'usuari a la llista i després a 'Perfil'.
Fent cas omís dels membres
Si no t'agrada algú, però no necessàriament està violant les regles, vostè pot simplement bloquejar els seus missatges.
Simplement feu clic en un un nom d'usuari a la llista i després a 'Ignora'. No veurà els missatges d'aquest usuari en particular.
També podeu escriure les següents línies per fer-ho (canviar nick pel sobrenom de la persona molesta):

/ Ignore nick - No feu cas que l'usuari en aquesta sala
/ Desactivar nick - Desactivar l'usuari en aquesta sala
/ Silenci + nick - Ignorar l'usuari en PM
/ Silenciar -Nick - Desactivar l'usuari en PM
Quin sistema és utilitzat per la Políglota de XAT?
Políglota club utilitza Mibbit , un client basat en web per a navegadors web moderns que suporta Internet Relay Chat (IRC) utilitzant la tecnologia Ajax i Javascript. Interfície d'usuari de Mibbit opera totalment dins d'un navegador web i no requereix la instal·lació de cap programari en l'ordinador de l'usuari. IRC (Internet Relay Chat) és un protocol d'Internet que permet a les persones comunicar-se entre si en temps real en un entorn basat en text. Més informació a Wikipedia