Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan bruke Polyglot Club Chat?

Hvordan å gå inn i chatterom?
Polyglot Cub har et chatterom som fungerer på programmet du bruker til å vise nettsteder. Du trenger ikke å laste ned eller installere noen spesiell programvare for å bruke den. Etter å ha logget i PolyglotClub.com nettside, er det bare å klikke på linken 'Chat room' på hoved venstre panel, eller bare klikke på følgende knapp:

Skriv inn Chat NÅ!

Vent noen sekunder før du går inn i chatterommet.
Du kan skrive dine egne meldinger i tekstboksen (3). På høyre side av skjermen, er det en liste over alle brukere som er koblet til chatte (2). Du kan sjekke hvem som er online til enhver tid. På hovedvinduet kan du se de siste sendte meldinger (1).
Dette er hvordan vår chat room ser slik ut:

1. Siste meldinger sendt
2. Brukere online
3. Tekstboks for å skrive dine egne meldinger

Rommet er åpent for alle Polyglot brukere og kan nås når som helst. Men hvis du ønsker å praktisere et bestemt språk, sjekk tidssonen av de landene der språket snakkes å ha en idé om hva som er den beste tiden for å bli med i chatten.
Nicks:
De hakk (kort for kallenavn) online brukere vises på høyre side av vinduet. Legg merke til at ikke alle er en samtale faktisk. Noen mennesker går inn i chat mens du gjør noe annet, så vær tålmodig hvis det tar en stund for dem å svare på meldingene dine.
Nicks er Polyglot Club brukernavn etterfulgt av bokstavene 'DLP'. Teser figurer har blitt lagt til i ditt brukernavn for tekniske formål.

- Nicks i rødt: brukere som for tiden skriver meldinger
- Nicks i grå: brukere som er borte

Fortelle folk du ikke er der:
Å fortelle folk at du er borte fra tastaturet, kan du bruke den bort kommandoen. For eksempel, hvis du skriver:
/ Borte Jeg kommer tilbake senere
Hver gang folk sende deg en privat melding, vil de se at meldingen (dvs. jeg vil være tilbake senere). Når du er tilbake, skriver du bare / tilbake for å fjerne vekk status fra nicket ditt. Ikke glem å alltid skrive en skråstrek (/) før kommandoer.
Operatører:
Du kan støte på en eller flere Chat Operatører (moderatorer, administratorer) med en stjerne ved siden av deres kallenavn. De moderere chatterom, og pass på at det blir riktig brukt, og implementere PolyglotClub personvern.
De hjelper brukere og forby dårlig oppførsel folk fra rommet. Føl deg fri til å spørre dem om hjelp.

Smilies:
Du kan sette inn smilies med Smilefjes alternativ eller ved å skrive sine koder. For eksempel :) genererer et smilende ansikt.
Bruke oversetter:
Å bruke oversettelsesfunksjonen, klikk på 'Oversettelse'.
- Den første delen av eksempelet ovenfor betyr: 'Jeg vil at du skal oversette mine meldinger til rumenske'
- Den andre delen betyr: 'Jeg vil at du skal oversette meldingene til andre mennesker til engelsk»

Kalle folks oppmerksomhet
Du bør ikke bruke store bokstaver eller gjenta deg selv mange ganger å ringe folks oppmerksomhet. En bedre måte å gjøre det på er å skrive brukernes hakk. Du kan gjøre det ved å skrive de første bokstavene i et nick og deretter Tab.
Private meldinger (PMS)
Hvis du ønsker å kontakte en bruker i privat, du kan PM (Personal Message) ham / henne. For å kunne fortsette en samtale i privat (med en samtalepartner om gangen), må du dobbeltklikke på noen av de brukernavn på høyre side av hovedtekstboksen. Dette vil utløse en fane vindu hvor du kan utveksle privat. Ingen andre Bruker vil da være i stand til å lese teksten, eller delta i samtalen.
Du kan snakke med andre brukere privat. Spør dem tillatelse i rommet før du sender privat melding.
Du kan chatte i rommet og i flere PMs samtidig. Bruk fanene øverst på skjermen for å bytte accross forskjellige vinduer.
Vis en brukerprofil
Du kan også se profilen til andre PolyglotClub brukere med hvem du chatter. Bare klikk på en ett brukernavn på listen og deretter på 'Profil'.
Ignorerer medlemmer
Hvis du ikke liker noen, men de er ikke nødvendigvis å bryte reglene, kan du rett og slett blokkere sine meldinger.
Bare klikk på en ett brukernavn på listen og deretter på 'Ignore'. Du vil ikke se meldinger fra den aktuelle brukeren.
Du kan også skrive inn følgende linjer for å gjøre det (endre nick ved kallenavnet på den irriterende person):

/ Ignore nick - Ignorer brukeren i dette rommet
/ Ignorer nick - Ikke ignorer brukeren i dette rommet
/ Silence + nick - Ignorer brukeren i PM
/ Taushet -nick - Ikke ignorer brukeren i PM
Hvilket system som brukes av Polyglot Chat?
Polyglot Club bruker Mibbit , en web-basert klient for moderne nettlesere som støtter Internet Relay Chat (IRC) ved hjelp av Ajax og Javascript-teknologi. Mibbit brukergrensesnitt opererer helt innenfor en nettleser, og krever ikke installasjon av programvare på brukerens datamaskin. IRC (Internet Relay Chat) er en Internett-protokoll som gjør det mulig for folk å kommunisere med hverandre i sanntid i et tekstbasert miljø. Mer informasjon på Wikipedia