Apua

NEW ARTICLE

Kuinka käyttää Polyglot Club Chat?Kuinka tulla Chatroom?
Polyglot Cub on chat, joka toimii ohjelman käytät katsella sivustoja. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään erityisiä ohjelmistoja käyttää sitä. Kun olet kirjautunut sisään PolyglotClub.com verkkosivuilla, sinun täytyy vain klikata linkkiä 'Chat room' tärkeimmistä vasemman paneelin tai klikkaa seuraavaa painiketta:

Anna Chat NYT!

Odota muutama sekunti ennen chatista.
Voit kirjoittaa omia viestejä tekstikenttään (3). Oikealla laidassa on lista kaikista käyttäjistä liitetty Chatroom (2). Voit tarkistaa, kuka on verkossa kulloinkin. Pääikkunan, näet viimeksi lähettänyt viestejä (1).
Näin meidän chat näyttää:

1. Viime lähetetyt viestit
2. Käyttäjiä Online
3. Laatikko kirjoitusvirheiden omia viestejä

Huone on avoin kaikille Polyglot käyttäjiä ja voidaan käyttää milloin tahansa. Kuitenkin, jos haluat harjoitella tiettyä kieltä, tarkista aikavyöhykkeen maissa, joissa kyseistä kieltä puhutaan, on käsitys siitä, mitä on paras aika liittyä chat.
Nicks:
Lovia (lyhyt lempinimet) online-käyttäjille näkyvät oikealla puolella ikkunan. Huomaa, että kaikki eivät chattailuun todellisuudessa. Jotkut ihmiset tulevat chat kun tekee jotain muuta, joten ole kärsivällinen, jos se vie aikaa heille vastata viestisi.
Nicks ovat Polyglot Club käyttäjätunnukset seuraa kirjaimet '_p'. Opinnäytetyöt merkkejä ole lisätty käyttäjätunnuksesi teknisiin tarkoituksiin.

- Nicks punaisena: käyttäjät, jotka ovat tällä hetkellä kirjoittamalla viestejä
- Nicks harmaana: käyttäjät, jotka ovat poissa

Kerro ihmiset et ole siellä:
Kertoa ihmisille, että olet poissa näppäimistön, voit käyttää pois komennolla. Jos esimerkiksi kirjoitat:
/ Pois Palaan myöhemmin
Aina ihmiset lähettää sinulle yksityisviestin, he näkevät, että viestin (eli palaan myöhemmin). Kun olet takaisin, kirjoita / takaisin poistaa pois tilan nimimerkkisi. Älä unohda aina kirjoittaa kauttaviiva (/) ennen komentoja.
Operaattorit:
Saatat kohdata yhden tai useamman Chatroom Operaattorit (moderaattorit, ylläpitäjät) tähdellä vieressä niiden Nick. He kohtalaisia ​​Chatroom, varmista, että se on oikein käytettynä ja toteuttamisessa PolyglotClub Policy.
Ne auttavat käyttäjiä ja kieltää huonosti ihmisiä huoneeseen. Voit vapaasti kysyä heiltä apua.

Hymiöt:
Voit lisätä hymiöitä kanssa Hymiöt vaihtoehto tai kirjoittamalla niiden koodin. Esimerkiksi :) luo hymyilevät kasvot.
Käyttämällä kääntäjä:
Voit käyttää käännösominaisuutta, klikkaa 'Käännös'.
- Ensimmäinen osa edellisessä esimerkissä tarkoittaa: 'Haluan sinun kääntää minun viestejä Romanian'
- Toinen osa tarkoittaa: 'Haluan sinun kääntää viestejä muiden ihmisten Englanti'

Soittaminen ihmisten huomion
Sinun ei pitäisi käyttää isoja kirjaimia tai toista itseäsi monta kertaa soittaa ihmisten huomion. Parempi tapa tehdä se on kirjoittaa käyttäjien viiltoja. Voit tehdä kirjoittamalla ensimmäiset kirjaimet nick ja sitten välilehti.
Yksityiset viestit (PMS)
Jos haluat ottaa yhteyttä User yksityisesti, voit PM (Personal Message) hänelle / häntä. Voidakseen jatkaa keskustelua yksityisesti (yksi keskustelukumppani kerrallaan), sinun täytyy kaksoisnapsauta mitä tahansa Käyttäjätunnukset oikealla puolella tärkein tekstikenttään. Tämä laukaisee välilehti ikkunan, jossa voit vaihtaa yksityisesti. Mikään muu Käyttäjä voi sitten lukea tekstiä, tai harjoittaa keskustelun.
Voit keskustella muiden käyttäjien yksityisesti. Kysy heille luvan huoneeseen ennen kuin lähetät yksityisviesti.
Voit keskustella huoneeseen ja useita PMS samanaikaisesti. Käytä välilehtiä yläreunassa näytön vaihtaa poikki eri ikkunoita.
Tarkastele käyttäjäprofiili
Voit myös tarkastella profiilia muiden PolyglotClub käyttäjistä, joiden kanssa keskustelet. Napsauta yksi yksi käyttäjätunnus luettelosta ja sitten 'Profile'.
Unohtaminen jäsentä
Jos et pidä jonkun, mutta ne eivät välttämättä rikkovat sääntöjä, voit yksinkertaisesti estää niiden viestejä.
Napsauta yksi yksi käyttäjätunnus luettelosta ja sitten 'Ignore'. Et näe viestejä kyseiseltä käyttäjältä.
Voit myös kirjoittaa seuraavat rivit tehdä niin (muuta Nick lempinimellä ärsyttävää henkilö):

/ Ignore nick - Torju käyttäjä tässä huoneessa
/ Unignore nick - Unignore käyttäjä tässä huoneessa
/ Hiljaisuus + nick - Torju käyttäjä PM
/ Hiljentää -nick - Unignore käyttäjä PM
Mikä järjestelmä on käytössä Polyglot Chat?
Polyglot Club käyttää Mibbit , web-pohjainen client internet-selaimilla, joka tukee Internet Relay Chat (IRC) AJAX ja Javascript-tekniikkaa. Mibbit käyttöliittymä toimii kokonaan selain ja ei vaadi asennusta mitään ohjelmia käyttäjän tietokoneessa. IRC (Internet Relay Chat) on Internet-protokolla, jonka avulla ihmiset voivat kommunikoida toistensa kanssa reaaliajassa teksti perustuu ympäristöä. Lisätietoja Wikipedia

Related topics:

Comments