Help

NEW ARTICLE

Как да използвате Polyglot Club чата?Как да влезете в чат стая?
Polyglot Cub има чат стая, която работи по програмата, която използвате, за да видите уеб сайтове. Не е нужно да сваляте или инсталирате специален софтуер, за да го използвате. След като влезете в сайта PolyglotClub.com, просто трябва да кликнете върху линка 'чат стая' на главната левия панел, или просто кликнете върху бутона:

Въведете чата!

Изчакайте няколко секунди, преди да влезе стаята за чат.
Можете да въведете вашите собствени съобщения в полето за въвеждане на текст (3). От дясната страна на екрана, има списък на всички потребители, присъединени към чат стая (2). Можете да проверите кой е онлайн в даден момент. На главния прозорец, можете да видите последните изпратените съобщения (1).
Ето как нашата чат стая, изглежда така:

1. Последните съобщения, изпратени
2. Потребители на линия
3. Текст кутия за да пишете собствени съобщения

Стаята е отворена за всички потребители полиглоти и могат да бъдат достъпни по всяко време. Все пак, ако искате да практикуват определен език, проверете часовия пояс на страните, в които се говорят тези езици да имат представа за това, което е най-доброто време, за да влезете в чата.
Никс:
На никовете (съкратено от прякори) на онлайн потребителите са показани в дясната страна на прозореца. Забележете, че не всеки е в чата в действителност. Някои хора влизат в чата, докато правиш нещо друго, така че бъдете търпеливи, ако е необходимо известно време, за да отговори на вашите съобщения.
Никс са Polyglot Клуб потребителски имена, последвани от буквите '_p'. Дисертации герои са били добавени към вашето потребителско име за технически цели.

- Никс в червено: потребители, които в момента са писането на съобщения
- Никс в сиво: потребители, които са далеч

Кажете на хората, че не са налице:
Да кажа на хората, че сте далеч от клавиатурата, можете да използвате командата далеч. Например, ако напишете вие:
/ Далеч Ще се върна по-късно
Всеки път, хората ви изпрати лично съобщение, те ще видят, че съобщение (т.е. аз ще се върна по-късно). Когато ти се върна, просто напишете / назад за да се отстрани далеч статут от ника. Не забравяйте винаги да въведете наклонена черта (/), преди команди.
Оператори:
Може да срещнете един или повече чат стая оператори (модератори, администратори) с една звезда до тяхното участника. Те умерени чат стаята, като се уверите, че той се използва правилно, и за прилагане на политика PolyglotClub.
Те помагат на потребителите и да се забрани непослушните хора от стаята. Чувствайте се свободни да ги помолите за помощ.

Усмивките:
Можете да поставите Усмивките с опция Усмивките или като напишете техните кодове. Например :) генерира усмихнато лице.
С помощта на преводача:
За да използвате функцията за превод, щракнете върху 'Писмени преводи'.
- В първата част на горния пример означава: 'Искам да превежда моите послания към румънската'
- Втората част е: 'Искам да превежда посланията на други хора да English'

Обаждане на вниманието на хората
Не трябва да използвате главни букви, или се повтаря себе си много пъти, за да привлекат вниманието на хората. По-добър начин да направите това е да напишете убождания на потребителите. Можете да направите това, като въведете първите букви на участника и след Tab.
Лични съобщения (ЛС)
Ако желаете да се свържете потребител в частния, можете PM (ЛС) него / нея. За да продължите разговор насаме (с един събеседник в даден момент), което трябва да кликнете два пъти върху някоя от потребителски имена от дясната страна на текстовото поле главната. Това ще накара прозорец на раздела, където можете да обменяте насаме. След това никой друг потребител, ще бъде в състояние да прочете текста си, или да се включи в разговора ви.
Можеш да говориш с други потребители на частно. Моля, да ги поиска разрешение в стаята, преди да изпратите всяко лично съобщение.
Можете да чатите в стаята и в множество PMs в същото време. Използвайте разделите в горната част на екрана, за да сменяте Срещу различни прозорци.
Вижте профила на потребителя
Можете също да видите профила на други потребители PolyglotClub, с когото сте в чата. Просто кликнете върху една едно потребителско име в списъка и след това върху 'Профил'.
Пренебрегването членове
Ако не ви харесва някой, но те не са непременно нарушаване на правилата, можете просто да блокира своите послания.
Просто кликнете върху една едно потребителско име в списъка и след това върху 'Игнориране'. Вие няма да видите съобщенията от този конкретен потребител.
Можете също така да въведете следните редове да го направят (промените участника с прякора на досадно лице):

/ Игнорира участника - Не обръщай внимание на потребителя в тази стая
/ Извади от пренебрегнатите участника - извади от пренебрегнатите потребителя в тази стая
/ Мълчание + участника - Не обръщай внимание на потребителя в PM
/ Заглуши -nick - извади от пренебрегнатите потребителя в PM
Каква система се използва от Polyglot чата?
Polyglot Club използва Mibbit , уеб-базиран клиент за съвременни уеб браузъри, който поддържа Internet Relay Chat (IRC), използвайки Ajax и Javascript технология. Потребителски интерфейс Mibbit си работи изцяло в рамките на уеб браузър и не изисква инсталация на всеки софтуер на компютъра на потребителя. IRC (Internet Relay Chat) е интернет протокол, който позволява на хората да комуникират помежду си в реално време в една среда, базирана на текст. Повече информация за Wikipedia

Related topics: