Hur man använder Polyglot Club Chatt?

Hur komma in i Chatroom?
Polyglot Cub har ett chattrum som fungerar på det program du använder för att visa webbsidor. Du behöver inte ladda ner eller installera något speciellt program för att använda den. Efter inloggning i PolyglotClub.com hemsida, behöver du bara klicka på länken 'Chat room' på huvud vänstra panelen, eller klicka bara på följande knapp:

Ange Chatt NU!

Vänta några sekunder innan chattrummet.
Du kan skriva dina egna meddelanden i textinmatningsrutan (3). På höger sida av skärmen, det finns en lista över alla användare som är anslutna till Chatroom (2). Du kan kontrollera vem som är online på en viss tidpunkt. På huvudfönstret kan du se de senaste skickade meddelanden (1).
Detta är hur vårt chattrum ser ut:

1. Senast meddelanden som skickas
2. Användare online
3. Textruta för att skriva dina egna meddelanden

Rummet är öppet för alla Polyglot användare och kan nås när som helst. Men om du vill öva ett visst språk, kontrollera tidszon av de länder där språket talas ha en uppfattning om vad som är den bästa tiden att gå med i chatten.
Nicks:
De nicks (korta för smeknamn) av online-användare visas på den högra sidan av fönstret. Lägg märke till att alla inte chattar faktiskt. Vissa människor går in i chatten medan du gör något annat, så ha tålamod om det tar ett tag för dem att svara på dina meddelanden.
Nicks är Polyglot Club användarnamn följt av bokstäverna '_Sid'. Avhandlingar tecken har lagts till ditt användarnamn för tekniska ändamål.

- Nicks i röda: användare som för närvarande skriver meddelanden
- Nicks i grått: användare som är borta

Berätta för folk du inte är där:
Att berätta för folk att du är borta från ditt tangentbord, kan du använda borta kommandot. Till exempel, om du skriver:
/ Away Jag kommer tillbaka senare
Everytime människor skicka ett privat meddelande dig, kommer de att se att budskapet (dvs jag kommer tillbaka senare). När du är tillbaka, skriv bara / tillbaka för att ta bort bortastatus från ditt nick. Glöm inte att alltid ange ett snedstreck (/) innan kommandon.
Operatörer:
Du kan stöta på en eller flera Chattrum Operators (moderatorer, administratörer) med en stjärna bredvid deras nick. De moderera Chatroom, och se till att det används på rätt sätt, och genomföra PolyglotClub policy.
De hjälper användare och förbjuda missköter människor från rummet. Känn dig fri att be dem om hjälp.

Smilies:
Du kan sätta in smilies med alternativet Smilies eller genom att skriva sina koder. Till exempel :) genererar ett leende ansikte.
Använda översättaren:
För att använda översättningsfunktionen, klicka på 'Translation'.
- Den första delen av exemplet ovan betyder: 'Jag vill att du ska översätta mina meddelanden till rumänska'
- Den andra delen innebär: 'Jag vill att du ska översätta meddelandena av andra människor till engelska'

Ringa folks uppmärksamhet
Du bör inte använda versaler eller upprepa sig många gånger att kalla folks uppmärksamhet. Ett bättre sätt att göra det är att skriva användarnas nicks. Du kanske gör det genom att skriva de första bokstäverna i en nick och sedan Tab.
Privata meddelanden (PM)
Om du vill kontakta en användare i privata, kan du PM (Personal Message) honom / henne. För att kunna fortsätta en konversation i privat (med en samtalspartner i taget), måste du dubbelklicka på någon av användarnamn på höger sida av huvudtextrutan. Detta kommer att utlösa en flik fönster där du kan byta privat. Ingen annan Användare kommer då att kunna läsa din text, eller delta i konversationen.
Du kan prata med andra användare privat. Fråga dem tillstånd i rummet innan du skickar något personligt meddelande.
Du kan chatta i rummet och i flera PM samtidigt. Använd flikarna högst upp på skärmen för att byta tvärs de olika fönstren.
Visa en användarprofil
Du kan också visa profilen för andra PolyglotClub användare med vem du chattar. Klicka bara en en användarnamn på listan och sedan på 'Profil'.
Ignorera medlemmar
Om du inte gillar någon, men de är inte nödvändigtvis bryta mot reglerna, kan du helt enkelt blockera deras budskap.
Klicka bara en en användarnamn på listan och sedan på 'Ignorera'. Du kommer inte att se meddelanden från den användaren.
Du kan också skriva följande rader att göra det (byta nick från alias för den irriterande personen):

/ Ignore nick - Ignorera användaren i det här rummet
/ Sluta ignorera nick - Sluta ignorera användaren i det här rummet
/ Tystnad + nick - Ignorera användaren i PM
/ Tysta -Nick - Sluta ignorera användaren i PM
Vilket system används av Polyglot Chat?
Polyglot Club använder Mibbit , en webbaserad klient för moderna webbläsare som stöder Internet Relay Chat (IRC) med Ajax och Javascript-teknik. Mibbit användargränssnitt fungerar helt inom en webbläsare och kräver ingen installation av programvara på användarens dator. IRC (Internet Relay Chat) är ett Internet-protokoll som tillåter människor att kommunicera med varandra i realtid i en textbaserad miljö. Mer information om Wikipedia