Помоћ

Како се користи Полиглот Цлуб Цхат?Како да уђе у Цхатроом?
Полиглота ЦУБ има собу за разговор који ради на програму који користите да видите сајтова. Не морате да преузмете или инсталирате било који посебан софтвер да га користе. Након пријаве сајту ПолиглотЦлуб.цом, потребно је само да кликнете на линк 'Соба' на главном левом панелу, или само кликните на турниру:

Унесите Ћаскај сада!

Сачекајте неколико секунди пре уласка у цхат собу.
Можете уписати своје поруке у кутији за унос текста (3). На десној страни екрана, постоји списак свих корисника повезаних на Цхатроом (2). Можете проверити ко је присутан у сваком тренутку. На главном прозору, можете видети у последњих послате поруке (1).
Ово је како наш цхат соба изгледа:

1. Ласт поруке послате
2. корисника онлине
3. Текст кутија за куцање своје поруке

Соба је отворен за све кориснике полиглота и може се приступити у било које време. Међутим, ако желите да вежбате одређену језик, проверите временску зону у земљама где се говори тај језик да имају идеју о томе шта је најбоље време да се придруже ћаскање.
Ницкс:
Тхе Ницкс (скраћеница за надимака) на корисницима који су приказани на десној страни прозора. Обратите пажњу да нису сви брбља у ствари. Неки људи улазак на цхат док радите нешто друго, па будите стрпљиви ако је потребно неко време за њих да одговарате на поруке.
Ницкс су Полиглот Цлуб корисничка имена потом слова '_П'. Ови прстенови ликови су додати да своје корисничко име за техничке сврхе.

- Ницкс у црвеним: корисници који су тренутно куцате поруке
- Ницкс у сивим: кориснике који су у гостима

Реци људима да нисте тамо:
Да кажем људима да сте далеко од тастатуре, можете користити команду гостима. На пример, ако откуцате:
/ Е Вратићу се касније
Еверитиме људи вам послати приватну поруку, они ће видети ту поруку (нпр вратићу се касније). Када се вратио, само укуцајте / назад да бисте уклонили гостујући статус од надимка. Не заборавите да увек куцате косе црте (/) пре команде.
Оператори:
Можете наићи на једну или више Цхатроом Операторс (модератори, администратори) са звездом поред њеног ницка. Они ублажи Цхатроом, водећи рачуна да се исправно користи, а спроводи политику ПолиглотЦлуб.
Они помажу корисницима и забрани лоше понаша људе из собе. Слободно их питам за помоћ.

Смајлији:
Можете убаците смајлије са опцијом Смилиес или куцањем њихове кодове. На пример, :) генерише насмејано лице.
Коришћење преводилац:
Да бисте користили функцију превођења, кликните на 'Транслатион'.
- Први део горњем примеру значи: 'Желим да преведете моје поруке на румунски'
- Други део значи: 'Желим да преведу поруке других људи на енглески'

Позивање пажњу људи
Не би требало да користите велика слова или поновити свој више пута да скрене пажњу људи. Бољи начин да то урадите је да укуцате ницкове корисника. Можете то да урадите тако што ћете унети прва слова ницка и онда Таб.
Приватне поруке (ПМС)
Ако желите да контактирате корисника у приватном, можете ПМ (Персонал Мессаге) га / њу. У циљу наставка разговора у четири ока (са једним саговорником по један), морате да притиснете на било који од корисничких имена на десној страни кутије главном текст. То ће изазвати прозор таб где можете размењивати приватно. Ниједна друга Корисник ће тада моћи да прочитате текст, или ангажовати у разговору.
Можете разговарати са другим корисницима приватно. Молимо вас да питам им дозволу у соби пре слања никакву приватну поруку.
Можете цхат у соби и у више ПМС истовремено. Користите картице на врху екрана да замени такмичење у различитим прозорима.
Погледај профил корисника
Такође можете видите профил другим корисницима ПолиглотЦлуб са којим ви прицате. Само кликните једну једна корисничко име на листи, а затим на 'профил'.
Игнорисање чланова
Ако вам се не свиђа некога, али нису нужно крше правила, једноставно може да блокира своје поруке.
Само кликните једну једна корисничко име на листи и затим на 'Игноре'. Нећете видети поруке од тог корисника.
Такође можете откуцајте следеће редове да то учини (променити ницк по надимку које нервирају особе):

/ Игноре ницк - Игноре корисника у овој соби
/ Унигноре ницк - Унигноре корисник у овој соби
/ Силенце + ницк - Игноре кориснику у ПМ
/ Ућуткају Ницк - Унигноре кориснику у ПМ
Оно систем користе Полиглота Цхат?
Полиглот Цлуб користи Миббит , клијента преко мреже за модерне веб претраживача који подржава Интернет Релаи Цхат (ИРЦ) користећи Ајак и Јавасцрипт технологију. Кориснички интерфејс Миббит оперише у потпуности унутар интернет претраживача и не захтева инсталацију било ког софтвера на рачунару корисника. ИРЦ (Интернет Релаи Цхат) је Интернет протокол који омогућава људима да комуницирају једни са другима у реалном времену у окружењу заснованом текстуалну. Више информација о Википедиа

Related topics: