Como usar o chat Polyglot Club?

Como entrar no chatroom?
Poliglota Cub ten unha sala de chat que traballa no programa que utiliza para ver sitios web. Non ten que baixar ou instalar ningún software especial para usalo. Despois de facer sesión no sitio web da PolyglotClub.com, só ten que premer na ligazón 'sala de chat' o no panel principal de esquerda, ou simplemente prema o botón seguinte:

Introduza o chat!

Agarde uns segundos antes de entrar na sala de chat.
Podes escribir as súas propias mensaxes na caixa de entrada de texto (3). No lado dereito da pantalla, existe unha lista de todos os usuarios conectados ao chatroom (2). Podes comprobar quen está en liña, en calquera momento particular. Na xanela principal, podes ver as últimas mensaxes enviadas (1).
Isto é como a nosa sala de chat se parece:

1. Por último, as mensaxes enviadas
2. Os usuarios en liña
3. cadro de texto para escribir as súas propias mensaxes

O cuarto é aberto a todos os usuarios poliglotas e se pode acceder en calquera momento. Con todo, se quere practicar un idioma específico, comprobe a zona horaria dos países onde a lingua que se fala para ter unha idea do que é o mellor momento para entrar no chat.
Nicks:
Os nicks (abreviación de apelidos) de usuarios en liña se amosan na parte dereita da xanela. Nótese que non todo o mundo está a falar, en realidade. Algunhas persoas entrar no chat mentres fai outra cousa, por iso, ser paciente, se é preciso un tempo para eles para responder ás súas mensaxes.
Nicks son nome de usuario Polyglot Club seguido das letras '_p'. Teses personaxes foron engadidos ao seu nome de usuario para fins técnicos.

- Nicks en vermello: usuarios que están a dixitación de mensaxes
- Nicks en gris: usuarios que están fóra

Diga ás persoas que non está alí:
Para dicir á xente que está lonxe do seu teclado, pode utilizar o comando de distancia. Por exemplo, se insire:
/ Away Volvo máis tarde
Everytime persoas lle enviar unha mensaxe privada, eles van ver que a mensaxe (ou sexa, eu vou estar de volta máis tarde). Cando está de volta, escriba / volta para eliminar o estado de distancia do seu nick. Non se esqueza de sempre escribir unha barra (/) antes de comandos.
Operadores:
Podes atopar un ou máis operadores chatroom (moderadores, administradores) cunha estrela á beira do seu nick. Eles moderar o chatroom, asegurarse de que está a ser usado correctamente, e implementación da política PolyglotClub.
Elas axudan os usuarios e prohibir mal comportados persoas da sala. Sinto-se libre para pedir-lles axuda.

Risoños:
Pode introducir smilies coa opción Risoños ou escribindo os seus códigos. Por exemplo, :) xera un rostro sorridente.
Usando o traductor:
Para utilizar a función de tradución, prema en 'Translation'.
- A primeira parte do exemplo anterior, significa: 'Eu quero que traducir miñas mensaxes para romanés'
- A segunda parte significa: 'Eu quero que traducir as mensaxes doutras persoas para Inglés'

Chamando a atención da xente
Non debe usar maiúsculas ou repetir-se moitas veces para chamar a atención das persoas. A mellor forma de facelo é escribir nicks dos usuarios. Podes facelo escribindo as primeiras letras dun nick e despois Tab.
As mensaxes privadas (PMs)
Se desexa poñerse en contacto con un usuario en particular, pode PM (mensaxe persoal) el / ela. Co fin de seguir unha conversa privada (cun ​​interlocutor de cada vez), ten que dar un dobre clic en calquera dos nomes de usuario no lado dereito do cadro de texto principal. Isto pode provocar unha fiestra da guía onde podes cambiar privada. Ningún outro usuario, entón, ser capaz de ler o seu texto, ou se involucrar na súa conversa.
Podes falar con outros usuarios en particular. Por favor, pregunta-lles permiso na sala antes de enviar calquera mensaxe privada.
Pode falar na sala e en varios PMs á vez. Usa as pestanas na parte superior da pantalla para cambiar fronte as vistas.
Ver perfil de usuario
Tamén podes ver o perfil de usuarios PolyglotClub con quen está a falar. Só ten que premer en un nome de usuario da lista e, a continuación, en 'Perfil'.
Membros Ignorando
Se non gusta de alguén, pero eles non son, necesariamente, violando as regras, pode simplemente bloquear as súas mensaxes.
Só ten que premer en un nome de usuario da lista e, a continuación, en 'Ignorar'. Non vai ver as mensaxes dun usuario en particular.
Tamén pode escribir as seguintes liñas para facelo (cambiar nick polo apelido da persoa irritante):

/ Ignorar nick - Ignorar o usuario nesta sala
/ Unignore nick - Unignore o usuario nesta sala
/ Silence + nick - Ignorar o usuario na PM
/ Silenciar -Nick - Unignore o usuario na PM
O sistema é utilizado polo Polyglot Conversación?
Poliglota Club usa Mibbit , un cliente baseado na web para navegadores que soporta Internet Relay Chat (IRC) usando Ajax e JavaScript tecnoloxía. Interface de usuario do Mibbit opera enteiramente dentro dun navegador web e non require a instalación de ningún programa no ordenador do usuario. IRC (Internet Relay Chat) é un protocolo de Internet que permite que as persoas se comuniquen entre si en tempo real, nun ambiente baseado en texto. Máis información na Wikipedia