Βοήθεια

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Chat Πολύγλωσσος Club;Πώς να εισάγετε το Chatroom;
Πολύγλωσσος Cub έχει ένα chat room που λειτουργεί με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για την προβολή ιστοσελίδων. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κάποιο ειδικό λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε. Μετά την είσοδο στην ιστοσελίδα PolyglotClub.com, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο 'Chat Room' στο κύριο αριστερό πίνακα, ή απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί:

Εισάγετε τον Συνομιλία τώρα!

Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα πριν την είσοδο στο δωμάτιο συνομιλίας.
Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το δικό σας μηνύματα στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου (3). Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, υπάρχει μια λίστα όλων των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι στο chatroom (2). Μπορείτε να ελέγξετε ποιος είναι online, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Στο κύριο παράθυρο, μπορείτε να δείτε τα τελευταία μηνύματα που αποστέλλονται (1).
Αυτό είναι το πώς δωμάτιο συνομιλίας μας μοιάζει με:

1. Τελευταία μηνύματα που αποστέλλονται
2. Οι χρήστες σε απευθείας σύνδεση
Κουτί 3. Κείμενο για την πληκτρολόγηση δικά σας μηνύματα

Το δωμάτιο είναι ανοικτή σε όλους τους χρήστες Πολύγλωσσος και μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, αν θέλετε να ασκήσετε μια συγκεκριμένη γλώσσα, ελέγξτε τη ζώνη ώρας από τις χώρες όπου η γλώσσα ομιλείται να έχετε μια ιδέα του τι είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε στο chat.
Ψευδώνυμα:
Οι εγκοπές (μικρή για τα nicknames) των online χρηστών που παρουσιάζονται στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Σημειώστε ότι δεν είναι όλοι συζητάνε στην πραγματικότητα. Μερικοί άνθρωποι εισάγετε το chat, ενώ κάνει κάτι άλλο, ώστε να είναι ασθενής και αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να απαντήσουν στα μηνύματά σας.
Ψευδώνυμα είναι ονόματα χρηστών Πολύγλωσσος Λέσχη ακολουθούμενο από τα γράμματα '_P'. Οι Διατριβές χαρακτήρες έχουν προστεθεί στο όνομα χρήστη σας για τεχνικούς λόγους.

- Nicks στο κόκκινο: χρήστες που βρίσκονται πληκτρολόγηση μηνυμάτων
- Nicks σε γκρι: οι χρήστες που βρίσκονται μακριά

Ενημερώστε τους ανθρώπους που δεν υπάρχουν:
Για να πει στους ανθρώπους που είναι μακριά από το πληκτρολόγιό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή μακριά. Για παράδειγμα, αν πληκτρολογήσετε:
/ Μακριά Θα είμαι πίσω αργότερα
Κάθε φορά που οι άνθρωποι να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα, θα δείτε το μήνυμα (δηλαδή, θα είμαι πίσω αργότερα). Όταν είσαι πίσω, απλά πληκτρολογήστε / πίσω για να αφαιρέσετε το μακριά κατάστασης από το nick σας. Μην ξεχάσετε να πληκτρολογήσετε πάντα μια κάθετο (/) πριν από εντολές.
Οι φορείς:
Μπορεί να συναντήσετε έναν ή περισσότερους διαχειριστές Chatroom (συντονιστές, διοικητικοί υπάλληλοι) με ένα αστέρι δίπλα στο όνομα τους. Έχουν μέτρια στο chatroom, εξασφαλίζοντας ότι αξιοποιείται σωστά, και την εφαρμογή της πολιτικής PolyglotClub.
Θα βοηθήσει τους χρήστες και την απαγόρευση λειτούργησε σωστά τους ανθρώπους από το δωμάτιο. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια.

Smilies:
Μπορείτε να εισάγετε smilies με την επιλογή φατσούλες ή πληκτρολογώντας τους κωδικούς τους. Για παράδειγμα, :) δημιουργεί ένα χαμογελαστό πρόσωπο.
Χρησιμοποιώντας τον μεταφραστή:
Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μετάφρασης, κάντε κλικ στο «μετάφραση».
- Το πρώτο μέρος του παραπάνω παραδείγματος σημαίνει: «Θέλω να μεταφράσει τα μηνύματα μου στο ρουμανικό'
- Το δεύτερο μέρος σημαίνει: «Θέλω να μεταφράσει τα μηνύματα των άλλων ανθρώπων στα αγγλικά'

Καλώντας την προσοχή των ανθρώπων
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα ή επαναλάβει τον εαυτό σας πολλές φορές να επιστήσω την προσοχή των ανθρώπων. Ένας καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να πληκτρολογήσετε ψευδώνυμα των χρηστών. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, πληκτρολογώντας τα πρώτα γράμματα του ένα nick και στη συνέχεια Tab.
Ιδιωτικά μηνύματα (PMS)
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν χρήστη σε ιδιωτικό, μπορείτε PM (Προσωπικό Μήνυμα) του / της. Για να συνεχίσετε μια συνομιλία σε ιδιωτικό (με ένα συνομιλητή σε ένα χρόνο), θα χρειαστεί να κάνετε διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τα ονόματα χρηστών στη δεξιά πλευρά του κύριου πλαισίου κειμένου. Αυτό θα προκαλέσει ένα παράθυρο καρτέλας, όπου μπορείτε να ανταλλάξετε ιδιωτικά. Τότε κανένας άλλος χρήστης δεν θα είναι σε θέση να διαβάσει το κείμενό σας, ή να συμμετάσχουν σε συνομιλία σας.
Μπορείτε να μιλήσετε με άλλους χρήστες σε ιδιώτες. Παρακαλούμε να τους ζητήσει άδεια στο δωμάτιο πριν από την αποστολή κάθε προσωπικό μήνυμα.
Μπορείτε να μιλήσετε σε ένα δωμάτιο και σε πολλές PMs ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε τις καρτέλες στο πάνω μέρος της οθόνης για να ανταλλάξουν απέναντι στα διάφορα παράθυρα.
Προβολή του προφίλ των χρηστών
Μπορείτε επίσης να δείτε το προφίλ άλλων χρηστών PolyglotClub με τους οποίους συνομιλείτε. Απλά κάντε κλικ σε ένα ένα όνομα στη λίστα και, στη συνέχεια, στο 'Προφίλ'.
Αγνοώντας τα μέλη
Αν δεν σας αρέσει κάποιος, αλλά δεν είναι κατ 'ανάγκη παραβιάζει τους κανόνες, μπορείτε απλά να μπλοκάρει τα μηνύματα τους.
Απλά κάντε κλικ σε ένα ένα όνομα στη λίστα και, στη συνέχεια, στο 'Παράβλεψη'. Δεν θα δείτε τα μηνύματα από το συγκεκριμένο χρήστη.
Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε τις παρακάτω γραμμές για να το πράξουν (αλλαγή nick με το ψευδώνυμο του το ενοχλητικό άτομο):

/ Ignore nick - Αγνοήστε τον χρήστη σε αυτό το δωμάτιο
/ Κατάργηση παράβλεψης nick - Κατάργηση παράβλεψης ο χρήστης σε αυτό το δωμάτιο
/ Σιωπή + nick - Αγνοήστε τον χρήστη στο PM
/ Σιωπή -nick - Κατάργηση παράβλεψης του χρήστη PM
Ποιο σύστημα χρησιμοποιείται από την Πολύγλωσσος Chat;
Πολύγλωσσος Λέσχη χρησιμοποιεί Mibbit , έναν πελάτη web-based για τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης στο Web που υποστηρίζει το Internet Relay Chat (IRC) χρησιμοποιώντας Ajax και η τεχνολογία JavaScript. Διεπαφή χρήστη Mibbit λειτουργεί εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web και δεν απαιτεί την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού στον υπολογιστή του χρήστη. IRC (Internet Relay Chat) είναι ένα πρωτόκολλο του Internet που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο, σε ένα κείμενο που βασίζεται περιβάλλον. Περισσότερες πληροφορίες στη Wikipedia

Related topics: