Help

NEW ARTICLE

Какви са Polyglot Клубни онлайн услуги?Уебсайтът на PolyglotClub.com предлага следните услуги на своите членове:

- Приятели .: Търсене за езикови членове съвпадение и се свържете с тях чрез вътрешна съобщения Намери приятели се сега!
- Поправки .: получите онлайн корекции от носители на езика и помагат на другите с корекции и коментари Get корекции сега!
- Чат : онлайн многоезична разговор с инструмент за превод в реално време. Мрежа от чат модераторите се осигури присъствието на почти 24 часа в денонощието. чата!
- Въпроси : Въпроси за езиков обмен и езиково преподаване и обучение. Публикации се преглеждат от езикови модераторите. Задавайте въпроси и да получите отговори сега!
- Форум : Форум тема и език за обмен на идеи и съвети за изучаване на езици. Публикации се преглеждат от мрежа от модераторите. Подаване на пощата сега!
- Видео : Езиково обучение клипове, класифицирани по език и ниво. Качеството на видеото е гарантирано чрез точкуване. Намерете видеоклипове сега!
- Многоезичен интерфейс : Уебсайтът на Polyglot Club е преведен на повече от 100 езика чрез съвместна система. Присъединете се към преводи на отбор!

Related topics: